Acasa Plasma Art Inovatii GANS Sticla violet cu GANS si magneti

Sticla violet cu GANS si magneti

Aceasta inovatie se afla in procesul de Certificare Europeana ca dispozitiv medical.

Sticla este de buna calitate realizata special pentru alimentatie, are dop din material PP, iar in interior este montata o bagheta cu magneti realizata manual, prinsa cu ajutorul magnetilor pozitionati pe exteriorul sticlei. In bagheta este introdus GANS Telomer care contine peste 100 de ingrediente certificate bio, atent selectionate pentru a activa enzima telomeraza.

Sticla violet este speciala pentru ca blocheaza spectru de lumina vizibila, cu exceptia componentei violet, ceea ce ofera o echilibrare optima impotriva proceselor de imbatranire. In plus in interior se poate opta pentru baghete cu magneti cu GANS special realizat pentru anumite tipuri de afectiuni.

Nu folositi aplicatiile tehnologiei KESHE GANS pentru Sanatate daca sunteti insarcinata sau alaptati, daca aveti implanturi electronice (by pass etc) sau tije metalice, daca nu au trecut 21 de zile de la operatie, daca ati realizat transfer de organe.

Recomandam evitarea pozitionarii aplicatiilor plasmatice in apropierea dispozitivelor electromagnetice.

Creatiile stiintifice realizate in STOC LIMITAT sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile se pun la dispozitie la adresa de e mail  cu Subiectul „CREATII”, iar ele se realizeaza in modele unicat in functie de cerintele persoanei care doreste sa le experimenteze direct responsabil.

Cititi termenii si conditiile de utilizare a dispozitivelor si a informatiilor prezentate!

Toate testimonialele primite in urma experimentarii acestei inovatii, vor fi directionate catre echipa de studenti romani din programul medical al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.

Jurnalul Stiintific Plasmatic

comentariile sunt inchise