Acasa Plasma Art Inovatii GANS KIT: Sistem de alimentatie cu GANS Telomer pentru familie

KIT: Sistem de alimentatie cu GANS Telomer pentru familie

Aceasta inovatie se afla in procesul de Certificare Europeana ca dispozitiv medical.

Sistemul de alimentatie este realizat manual complet din sticla de buna calitate si contine peste 100 de ingrediente certificate bio, atent selectionate pentru a activa enzima telomeraza, beneficiaza de efectul de piramida si este recomandata a fi folosit de catre familii.

https://plasmaromania.ro/2019/04/08/gans-co2-telomer-o-strategie-pentru-intinerire/

Kit-ul ofera o echiparea completa a sistemului de alimentatie si realizat cu ajutorul Baghetei cu GANS Telomer si magneti, care are in exterior o bobina de argint care va potenta campurile plasmatice magnetice si gravitationale ale spiralei.
Aceasta este o aplicatie care se comanda separat.

Mod de folosire

Se cumpara un recipient din sticla pentru limonada de max. 5 l cu robinet si se introduce spirala cu intentie. Daca capacul recipientului este din metal, se recomanda folosirea unei pungi de plastic sub capac pentru a nu interfera cu efectul de piramida al dispozivului cu GANS Telomer.Dupa primele 24 de ore se poate incepe recoltarea si utiliarea apei energizate. Este important sa mai lasati un sfert din apa mereu in recipient, apoi se va relua procesul de umplere si folosirea ei pentru consum dupa aprox. 15-30 min.

DSCN1576

DSCN1578

Kit-ul ofera o echiparea completa a sistemului de alimentatie si realizat cu ajutorul Baghetei cu GANS Telomer si magneti, care are in exterior o bobina de argint sau aur care va potenta campurile plasmatice magnetice si gravitationale ale spiralei. Inovatie ce se afla in procesul de Certificare Europeana ca dispozitiv medical.
Aceasta este o aplicatie care se comanda separat.

Nu folositi aplicatiile tehnologiei KESHE GANS pentru Sanatate daca sunteti insarcinata sau alaptati, daca aveti implanturi electronice (by pass etc) sau tije metalice, daca nu au trecut 21 de zile de la operatie, daca ati realizat transfer de organe, daca nu sunteti doctor rezident acreditat la Institutul Spatial al Fundatiei Keshe.
Nu utilizati dispozitivul medical de energizare cu magneti direct pe organe, in zona inimii, direct pe cap, pe rani deschise sau pe coloana vertebrala.

Recomandam evitarea pozitionarii aplicatiilor plasmatice in apropierea dispozitivelor electromagnetice.

Creatiile stiintifice realizate in STOC LIMITAT sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile se pun la dispozitie la adresa de e mail  cu Subiectul „CREATII”, iar ele se realizeaza in modele unicat in functie de cerintele persoanei care doreste sa le experimenteze.

Toate testimonialele primite in urma experimentarii acestei inovatii, vor fi directionate catre echipa de studenti romani din programul medical al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.

https://plasmaromania.ro/2019/06/30/jurnalul-stiintific-plasmatic/

comentariile sunt inchise