Set Inele Biofotonice

Inovatia dispune de un complex bio-energo-informational, pe scurt medicina vibrationala, care armonizeaza celulele utilizatorului. Dispozitivul vibrational bio-fotonic s-a nascut printr-o cercetare indelungata asupra elementelor din natura vegetala, organica si anorganica ce il compun.

Reusim sa aducem un aport de noutate, utilizand o metoda neinvaziva, care nu are efecte secundare si nici contraindicatii si se poate aplica in orice gen de patologie si la pacienti de orice varsta.

Campul energetic-informational al inelelor vor actiona benefic asupra corpului energetic-informational-emotional, astfel intreg organismul isi va recapata echilibrul energetic si starea de sanatate se va imbunatatii.

Purtarea zilnica a inelelor biofotonice pe mana stanga si mana dreapta amplifica forta vitala si reduce gradul de incarcare psihomentala, gradul de stress neuropshic, echilibreaza campurile radiatiilor electromagnetice si cele ale radiatiilor ionizate.

Se recomanda a fi folosite de catre terapeutii medicinei alternative si complementare sau de catre facilitatorii care practica masaj.

Cititi termenii si conditiile de utilizare a dispozitivelor si a informatiilor prezentate!
Creatiile stiintifice realizate in STOC LIMITAT sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile se pun la dispozitie la adresa de e mail cu subiectul „CREATII”, iar ele se realizeaza in modele unicat in functie de cerintele persoanei care doreste sa le experimenteze.

comentariile sunt inchise