Acasa Plasma Art Inovatii GANS Samadhi Plasma Tank

Samadhi Plasma Tank

Asociatia Stiintifica Plasma Romania inoveaza terapia prin plutire cu noua descoperire a unei noi stari a materiei (non toxice), starea de GANS (Gaz in Stare Nano Solida a materiei) oferita de inginerul nuclear Mehran Tavakoli Keshe.

Instalatia Samadhi Plasma Tank te asteapta in Bucuresti la Centrul holisitic Frecventa Om.
Adresa: Strada Vasile Stroescu, nr. 14 in zona Foisorul de Foc.

Oamenii din întreaga lume folosesc apă de GANS și GANS în diferite dispozitive și cure. Cu această tehnologie puterile de auto-vindecare ale unui organism sunt susținute la nivelul câmpurilor care construiesc / creează organismul însuși. Utilizarea agenților și proceselor chimice nu este necesară atunci când vedem viața ca nimic altceva decât rezultatul interacțiunii dintre câmpurile magnetice și gravitaționale.

Beneficiile plutirii in Plasma Samadhi
Plutirea stimuleaza creierul sa elibereze endorfine (acele substante care diminueaza durerea si iti ofera o stare de bine, chiar de euforie) astfel ca vom observa ca se diminueaza stresul, scade anxietatea, dispar tensiunile interioare, nelinistile, fricile, angoasele, durerile de spate si apar limpeziri, asezari, deschideri de Sens.
Aceasta forma de predare poate suspenda activitatea emisferei stangi (care coordonează logica si gandirea analitica), stimuland emisfera dreapta, oferind o dinamizare a creativitatii, imaginatiei, intuitiei, o deschidere catre meditatie, contemplatie, dezvelirea contractului de suflet, a darurilor tale, a povestii de viata dupa care tanjesti. Plutirea ajuta la eliminarea unor dependente si obiceiuri nesanatoase, la scaderea in greutate, la echilibru.

Exista bazine de plutire folosite ca instrumente de invatare accelerata, dar si ca modalitati de dezvelire a potentialului, a inaltimilor care pot fi descrise ca fiind ideile inaltoare ale unui geniu, insight-urile unor lideri, revelatiile unui cautator de Sens sau lucrarile inspiratoare ale unui maestru.
Cei care au incercat sedintele de plutire spun ca o sesiune de plutire echivaleaza cu o noapte intreaga de somn profund si odihnitor.

Plutirea ne ajuta sa intram si in flow, in acea stare de curgere, raurire divina, vals ceresc prin care ne accesam varful de munte. Daca simtiti sa scrieti dupa ce ati plutit, sa pictati sau sa gatiti, veti percepe ca fatete noi ale diamantului care sunteti s-au activat, capatand o stralucire aparte.

De ce apar astfel de salturi?
Peste 90% din activitatea creierului si a sistemului nervos central este folosita la adaptarea si sustinerea corpului in campul gravitational terestru, unde suntem atinsi si mototoliti de triunghiul ecranelor (televizor, laptop, mobil) precum si de poluarea fonica, olfactiva, etc. Bazinul de plutire reduce la tacere toti acesti stimuli, dar mai ales gravitatia, inducand o stare pura de relaxare si deconectare totala. In aceste conditii speciale, corpul uman isi restabileste mecanismele de refacere, vindecare si regenerare.

In sedintele de plutire, corpul intra intr-o stare de relaxare atat de profunda, incat mintea se cufunda intr-o stare de atentie speciala corespunzătoare undelor cerebrale Theta. Analizele EEG arata coborarea frecventelor cerebrale de la 20-25 Hz la 4-8 Hz in timpul si in urma sedintelor de plutire. Aceasta este zona creativitatii, a intuitiei, autosugestiei dar si sfera abilitatii maxime de invatare.

Pentru cei mai multi dintre noi starea Theta este foarte greu de atins fara somn. In bazinul de plutire se poate accesa aceasta stare fara a depune efort, practicand simplu….predarea. Dar cel mai important efect este intrarea in stari de meditatie profunda care va sustin sa va rescrieti fiecare pas in valsul cu viata.

Dupa plutiri veti simti ca gandirea intuitiva, mistica, transcedentala s-au activat deschizand teritorii ale fiintei de care nu erati constienti. Noi varfuri de intelegere se aseaza in interiorul limpezit dand glas unor perspective incredibile in activitatea de zi cu zi.

Plutirea in Plasma Samadhi ajuta la regenerarea ADN-ului si ARN-ului.
Contacteaza-ne prin formularul de pe butonul „Rezerva acum” si revenim cat de curand catre tine

Cum poti beneficia de sesiunile de plutire?
http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

comentariile sunt inchise