Acasa Plasma Art Inovatii GANS Salopeta Inimii plasma biofotonica

Salopeta Inimii plasma biofotonica

Salopeta multifunctionala este potrivita pentru utilizarea in activitati casnice, sportive, de divertisment, precum si in viata de zi cu zi. Materialul inteligent de inalta calitate este proiectat pentru toate anotimpurile pentru a mentine temperatura corpului excelenta.

Manifestarea stiintelor universale sub forma mandalei psiho-geometriei sacre ,,Rugaciunea Inimii,, deschide noi porti multidimensionale pentru tine si tot ce este viu in jurul tau.
Tehnologia spatiala Keshe GANS impreuna cu tehnologia Biofotonica atrage atentia sufletelor care vor incepe produca vortexuri cu generoasele campuri plasmatice integrate in tesatura.

Descriere :
“RUGACIUNEA INIMII INSEMNA INTOARCEREA MINTII LA INIMA SI INTRAREA MINTII IN INIMA.”

”Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul (pacatoasa)”.
Rugaciunea este mama tuturor faptelor bune. De aceea sfintii parinti spun ca : Dragostea din rugaciune se naste.

Deci daca se naste din rugaciune, negresit ca rugaciunea este mai mare, este maica dragostei”.

Primul beneficiu este acela ca : ”Se necajeste si se stramtoreaza putin inima, nedobandindu-si vazduhul ei cel firesc, iar mintea, cu acest belsug, mai lesne se aduna si se intoarce in inima.”

Al doilea beneficiu este : ”Se inmoaie inima, facandu-se mai simtitoare si mai smerita”.

Al treilea beneficiu este : ”Necajindu-se si patimind dureri inima, varsa afara undita cea otravitoare a dezmierdarii si a pacatului care mai inainte a apucat a o inghiti”.

Al patrulea beneficiu este : ”Toate celelalte puteri ale sufletului se unesc si se intorc catre Dumnezeu”.

Joaca a inceput la nivel cuantic pentru fiecare utilzator unic al produsului multidimensional si are potentialul de a dezvolta abilitatile latente unicului consumator daca este utilizat in momentele de relaxare.

Datorita tehnologiei inteligente si a geometriei prezente in textura materialului, aducem mai aproape de celulele voastre un complex geometric energo-informational de natura vegetala, organica si anorganica, care in functie de numarul de utilizari al produsului, pot fi resimtite urmatoarele beneficii:
– rezistenta ridicata ultravioleta,
– reducerea durerilor,
– reducerea stresului,
– cresterea hidratarii,
– ph neutru,
– rezistenta la oboseala,
– capacitate ridicata de atentie si memorare,
– circulatie imbunatatita,
– efecte de intinerire,
– metabolism mai activ,
– muschi mai eficienti,
– sistem imunitar imbunatatit,
– capacitate ridicata la efort.

Un proiect artistic realizat in colaborare cu designer Ramona Felba si Centrul de studii si cercetari frontale Tarkshya444.ro.

Nano materialul textil a fost testat cu succes la Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Textile si Pielarie din Bucuresti si la Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara,, Horia Hulubei, din Magurele.

Salopeta Inimii plasma biofotonica

comentariile sunt inchise