Acasa Nano Info Retragere plasmatica la Sacaramb

Retragere plasmatica la Sacaramb

Va invitam la prima retragere in linistea satului Sacaramb din judetul Hunedoara in perioada 24 – 27 Martie 2023, sa ne conectam cu energiile inalt vibrationale cunoscute pentru efectele benefice.

Pornim in aceasta explorare alaturi de un grup spiritual, atrasi si curiosi de povestea unui loc deosebit pe care localnicii o transmit mai departe : „Pe varful Sarcau sunt doua stanci care par a fi 2 oameni si de Buna Vestire curge apa de pe una pe cealalta si veneau in trecut oameni/ shamani si stateau acolo cateva zile si luau din apa care curgea doar atunci.
Stateau acolo ca este un platou cateva zile pana luau apa.”

Punctele energetice pe care ne propunem sa le vizitam sunt:
– Izvorul Imparatului Ferdinand,
– Padurea de argint,
– Cetatea Dacica,
– Vf Sarcau,
– Calvaria Mare,
– Tronul Strabunilor din Hateg.

Donatia de persoana pentru cazare la Vila Anastasia https://vilaanastasia.ro/ si activitati este de 555 lei.

Pentru rezervarea locului se plateste 50% din suma in contul Asociatiei Stiintifice Plasma Romania pana la data de 10 Martie 2023, iar dupa aceasta data cei care doresc sa participe vor achita integral.

In cadrul acestei retrageri, Barbu Constantin va aduce in fiecare seara mai aproape de intelegerea noastra, cunoasterea stiintei plasmei Keshe in domeniul Alimentatiei si Sanatatii.

Mancarea plasmatica cu bucurie o gatim si o impartim impreuna, iar toate detaliile de organizare le discutam pe grupul privat de whatsapp.

Inscrierile se fac in limita spatiului disponibil la adresa de e-mail cu Subiectul „SACARAMB”.

Sacarambul este a treia localitate din tara incarcat de ionizare negativa si magnetism pozitiv, pe langa Sinaia si Muntii Vrancei.

Aceasta energie fiind benefica din punct de vedere fizic, psihic si spiritual.

Va multumim si va iubim.❤️

comentariile sunt inchise