Programul de Prosperitate si Abundenta

INFORMATII GENERALE DESPRE PROGRAM

Programul de Prosperitate si Abundenta este un think-tank in domeniul cercetarii noilor stari ale materiei si a aplicarii brevetelor in Romania.
Primul brevet aplicat este cel al inginerului nuclear Mehran Tavakoli Keshe, care ne propune studierea stiintifica a Plasmei prin campurile Magnetice Gravitationale, iar pentru campurile BioFotonice se aplica o noua stiinta, Semio-Bio-Fotonica, cunoasterea fotonului este predata de profesorul universitar doctor Traian Dinorel Stanciulescu.
Acest proiect sustenabil, permite dezvoltarea sistemului de management si mentine, pe termen lung, preocuparea de crestere a capacitatii administrative a proiectului.

ARIILE PROGRAMULUI

Prin programele de cercetare aplicativa si educatie in noile stiinte ale materiei, avand aplicatii in domenii derivate ca: Energetic, Agricultura, Zootehnie, Sanatate, Alimentatie, Mediu inconjurator, Transport, Tehnologiei Spatiale, Nanotehnologie, Comunicatii, Materiale, Design, cercetatorii grupului de studii Plasma Romania isi propun sa dezvolte performantele umane, sa imbunatateasca calitatea vietii si sa implementeze cunoasterea universala in societatea actuala.
Asociatia Stiintifica Plasma Romania este liantul care uneste prin activitatea sa, mediul academic si pe cel antreprenorial in scopul de a valorifica economic noi teorii, modele, concepte si notiuni in domeniul cercetarii aplicative.

OBIECTIVELE GENERALE ALE PROGRAMULUI

– Popularizarea, promovarea, cercetarea și dezvoltarea noilor stiinte ale materiei descoperite, precum și a tehnologiilor și aplicatiilor derivate din aceaste stiinte în domeniile: energetic, transport, mediu inconjurator, agricultura, zootehnie, sanatate, alimentatie, nanotehnologie, telecomunicatii, materiale, decontaminare, design, tehnologiei spatiale.
– Sustinerea comunitatilor din Romania si din alte tari cu donatii in materiale de studiu realizate de membrii si voluntarii grupului de studii Plasma Romania.
– Organizarea de evenimente educationale cultural – stiintifice la nivel national si international.
– Dezvoltarea laboratoarelor si centrelor stiintifice de cercetare aplicativa pentru educarea membrilor comunitatilor din Romania.
– Dezvoltarea de programe de mentorat pentru educarea membrilor comunitatilor din Romania si din alte tari.
– Dezvoltarea de programe nationale sustenabile prin implementarea rezultatelor din cercetarea noilor stiinte ale materiei.
– Sustinerea comunitatilor locale in activitati artistice inovatoare.
– Dezvoltarea programelor de cercetare stiintifica pentru construirea navelor spatiale.
– Dezvoltarea programului Academia de Nave Spatiale Plasma Romania.
– Dezvoltarea de programe educationale pentru pregatirea comunitatilor locale in explorarea spatiului cosmic.
– Dezvoltarea programelor de recreere si armonizare cu natura.
– Pregatirea si sprijinirea copiilor si tinerilor in cercetarea stiintifica.
– Valorificarea potentialului intelectual al specialistilor din fizica, biologie, chimie, matematica, arhitectura, economie, informatica, psihologie, design.
– Promovarea numeroaselor entitati istorico-geografice din tara noastra pentru recunoasterea valorilor culturale romanesti si universale.

Programul de Prosperitate si Abundenta se dezvolta din anul 2017 in comunitatile din Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Buzau, Petrosani si Sibiu .

REZULTATELE PROGRAMULUI PE TERMEN SCURT sunt urmatoarele:

• In prezent, proiectul central este de a sustine dezvoltarea zonelor de cercetare din Bucuresti, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Sibiu si Petrosani pe care o sa le descoperim impreuna.
• Asamblarea dispozitivelor folosite pentru reducerea energiei pentru: sursa de curent electric; locuinte , autoturisme, scoutere si biciclete electrice etc.
• Asamblarea de dispozitive pentru Sanatate, Mediu inconjurator, Agricultura, Alimentatie, Design.
• Dezvoltarea profesionala a site ului www.plasmaromania.ro
• Atragerea de parteneri eligibili pentru proiectul Academia de Nave Spatiale Plasma Romania.
• Atragerea si sustinerea copiilor si tinerilor in activitati de cercetare.
• Sustinerea inovatorilor din tara, cautand solutii eficiente si concrete intr-un timp scurt.
• Dezvoltarea si sustinerea comunitatilor autosustenabile din Romania cu toate resursele din centrele stiintifice.
• Atragere de fonduri pentru cercetare in perioada Noiembrie 2017 – Noiembrie 2019.
• Manufacturarea si punerea la dispozitia publicului in schimbul donatiilor a inovatiilor din centrele stiintifice si laboratoare.

DOMENIUL ABORDAT IN CADRUL APELULUI DE PROPUNERE DE PROIECTE

Nano Aplicatii in: Agricultura, Zootehnie, Transport, Mediu inconjurator, Energie, Sanatate, Alimentatie, Aplicatii Spatiale, Nanotehnologie, Telecomunicatii, Materiale si Design.
Echipa Plasma Romania se afla in prezent intr-un proces de extindere a echipelor de lucru si cu aceasta ocazie lansam un apel pentru cercetatorii care au proiecte personale in domeniile mai sus mentionate si doresc sa le prezinte public in cadrul evenimentelor educationale stiintifice organizate de A.S.P.R. sunt rugati sa isi arate intentia la adresa de e mail .
Pentru a primi mai multe informatii despre modul in care puteti initia o colaborare cu un Centru Stiintific sau laborator, va invitam sa ne contactati la adresa de mail .

ELIGIBILITATEA GRUPULUI TINTA SI A BENEFICIARILOR

Proiectele depuse in cadrul acestui apel se vor adresa nevoilor unuia sau mai multora dintre urmatoarele grupuri tinta:
• Specialisti din fizica, biologie, chimie, matematica, arhitectura, economie, informatica, psihologie, design.
• Factori de decizie si specialisti din cadrul unor autoritati/servicii publice/ institutii, care actioneaza la nivel local, regional, judetean sau national si care au responsabilitati sau sunt interesate de initierea sau sprijinirea unor proiecte in domeniile mentionate.
• Factori de decizie din cadrul unor organizatii non-guvernamentale si fundatii.
• Membri ai unor asociatii profesionale care activeaza in domeniul energiei alternative.
• Reprezentanti ai sectorului privat interesati in initierea si sprijinirea acestui proiect.
• Entitati din mediul academic si cel antreprenorial in scopul de a valorifica economic noi teorii, modele, concepte si notiuni in domeniul cercetarii.
• Entitati interesate de promovarea valorilor culturale romanesti si universale.

PERIOADA DE IMPLEMENTARE A INCEPUT IN 28 Octombrie 2017.

SUME ALOCATE PENTRU FINANTAREA PROIECTELOR

Proiectele de Prosperitate si Abundenta din cadrul apelului se finanteaza individual, nu exista o suma minima de finantare.

RECOMANDARI
In scopul elaborarii proiectelor, este recomandat ca toate entitatile juridice interesate de o potentiala colaborare sa viziteze cu regularitate urmatoarele platforme educationale:
Web: https://www.plasmaromania.ro/
Comunitate: https://www.facebook.com/Plasma-Romania- 1912525932321467/
Grup de studii Plasma Romania https://www.facebook.com/groups/MGQBucharest/

comentariile sunt inchise