Portal-Immersive Art & Science Experience

Expoziția Portal-Immersive Art&Science Experience reprezintă o adevărată reconfigurare senzorială realizată prin intermediul artei și științei.

Inedit și complex, evenimentul cultural-stiintific reunește lucrări de plasma artă semnate Anca Irina Lefter, instalații senzoriale și elemente de design în colaborare cu Uniunea Artistilor Plastici din România Benjamin Moore, Asociatia Stiintifica Plasma România, Bose in România și Bioartist.

Conceptul este unul dinamic, 10 tablouri construiesc 5 portaluri ce definesc un limbaj de comunicare prin 5 elemente: pământ, apă, aer, foc și magnetism, o forță întrinsecă a vieții și relațiilor interumane. Paleta cromatică plină de simbolistică, suprapune peste limbajul de bază o muzică a sferelor în era tehnologiei. Răspunsul la întrebări vine din noi, ne reflectăm unul în celălalt, iar iubirea vindecă! Imersiunea în propriile trăiri este măsurabilă, are sunet, culoare și matrice, dar nu suntem mașini ci ființe ce ne definim prin propriile sentimente și stări, suntem interconectați, comunicăm dincolo de limbă și cultură, ne autolimităm și suntem cei care ne depășim aceste limite prin introspecție.Instalațiile reiau același concept, dându-i o dimensiune vizuală spectaculoasă prin intermediul materialelor alese, dar și al tehnologiei de ultimă generație.

Portal reprezintă pentru mine o viziune asupra vieții, este o călătorie în interior pentru că totul se găsește acolo, bucuria, fericirea, pentru a te întreba și a găsi cea mai bună varianta a ta!

“Fac această expoziție pentru a determina privitoru să participe la această experiență de exprimare a propriilor emoții. Nelimitat, pentru că te eliberează tocmai de regulile impuse ale societății și a programelor induse de stilul și ritmul actual de viață„ Anca Irina Lefter”

În centrul Bucureștiului, la AWE din Palatul Universul, strada Ion Brezoianu 23-25, pe 8 noiembrie de la ora 18.00 se deschide seria de expoziții a proiectului PORTAL.
Evenimentul poate fi urmarit in timp real pe reteaua de socializare facebook: https://www.facebook.com/events/249873839043649/
comentariile sunt inchise