Acasa Nano Info Plasma retreat STARGATE la Sinaia

Plasma retreat STARGATE la Sinaia

Va invitam in perioada 26 – 29 August 2022 la a doua retragere STARGATE din acest an, unde va puteti alatura grupului de suflete care doresc sa calatoreasca prin stiinta plasmei Keshe. In cadrul evenimentului avem intentia sa ne conectam si cu info-energia celor 3 zone sacre a Masivului Bucegi care formeaza Kogaionul.

STARGATE reprezinta programul de evolutie al umanitatii unde se pot manifesta in anumite puncte energetice, intalniri fata in fata cu fiinte de lumina din alte galaxii sau sisteme solare. In cadrul excursiei fiecare participant care va intra in rezonanta cu aceasta cronologie, va primii propriile informatii pentru a incepe contactul direct cu membrii comunitatii universale.

Cazarea grupului spiritual se realizeaza in Sinaia la o pensiune cu 3 margarete unde toate camerele duble au baie proprie. Fiecare participant o sa isi asigure hrana zilnica si va rugam sa veniti echipati cu echipament de drumetie pe munte.

In cele 3 zile si 3 nopti va propunem urmatoarele activitati:
• Proceduri de realizare nano materiale si GANS,
• Introducere in stiinta plasmei Keshe in domeniul Sanatatii si Alimentatiei,
• Drumetii in locuri sacre mai putin cunoscute publicului,
• Meditatii ghidate in campuri plasmatice.

Schimb de energie 555 lei de persoana, iar inscrierile se realizeaza la adresa de e-mail: cu SUBIECTUL „STARGATE”, unde va rugam sa mentionati numarul de telefon si daca aveti masina personala.

Va multumim si va iubim.

comentariile sunt inchise