Acasa Plasma Art Inovatii GANS Perne Psionice cu Gans

Perne Psionice cu Gans

Arta Psionica pune accent pe detectarea si generarea schimbarii prin focus direct asupra mintii si a gandurilor .

Simbolurile transformarii constiintei, inchid si deschid ceea ce nu ne mai serveste si creaza noi oportunitati de manifestare si paradigme ale realitatilor evolutive.

In templele sacre cu diverse simboluri din geometria sacra si cercurile in lan cu litere aurii, ghideaza spre intelegerea cunoasterii stravechi si ne invata despre echilibrul interior si puterea de a depasii obstacolele, despre gasirea unui echilibru intre a ramane in prezent si a explora energiile universale.Punem in lumina arta corpului ce suprapune corpul cu puterea eterica a individului si cu sinele spiritual intr-un nou concept artistic unde este folosita tehnologia plasmatica Magnetica Gravitationala.

Interpretarea simbolurilor aplicate pe textile si a semnelor venite din planurile superioare ale constiintei transpuse de artistii plasmatici, ajuta la transformarea energiilor vitale in rezultate pozitive sau la echilibrarea corpului emotional in timpul somnului, apoi luarea unor decizii potrivite prin manifestarea rezultatului dorit prin propria fiinta sau prin creatie la scara universala.

Un concept cultural-stiintific realizat de OHM & Luminux & Asociatia Stiintifica Plasma Romania.

Materiale folosite: GANS CO2, bumbac 100%, cerneala calitate premium cu cristal foto abosorbant.

Experimentele scurte au inregistrat interactiuni in 24 de ore, de crestere la nivelului ph 4 – 5 la ph 6 – 7 al apei, atunci cand paharul fost expus pe fata de perna cu print GANS.

BEFORE

Un alt experiment de scurta durata a inregistrat un rezultat interesant de cresterea a ph-ului apei de la 4 – 5 la ph 6 – 7 in 24 de ore, atunci cand paharul a fost pozitionat intre cele 2 perne cu print GANS.

distanta

pahar

Psionic Art GANS print cu imagini luminoase

  • Efect luminescent puternic si de lunga durata de pana la 8-9 ore!
  • Echilibrare emotionala.
  • Reducerea durerilor si a stresului.
  • Imbunatatirea capacitatilor de memorare.
  • Echilibrarea atmosferei interioare.

INFORMAȚII
Se pot personaliza imagini, desene, logo, sigle etc. Cusaturi ferme, foarte placute la atingere și cu rezistenta sporita in timp a printului. In general sunt ALBE dar la cerere putem printa si pe alte culori. Folosim doar cerneluri de calitate premium, fara fosfor, plumb, solventi toxici sau metale grele, astfel putem garanta o durabilitate a personalizarii pe termen foarte lung, de peste 500-600 de spalari!

Dimensiuni:
Dimensiune imagine aproximativ 10×10 cm
Dimensiune imagine aproximativ 15×15 cm
Dimensiune imagine aproximativ 20×20 cm
Dimensiune imagine aproximativ 20×30 cm
Dimensiune imagine aproximativ 30×30 cm
Dimensiune imagine aproximativ 35×35 cm

La cerere se pot executa si alte formate de imagini. Imprimarile se pot executa si maieuri, veste, hanorace, fete de perna, pijamale etc

Nu folositi aplicatiile tehnologiei KESHE GANS pentru Sanatate daca sunteti insarcinata sau alaptati, daca aveti implanturi electronice (by pass etc) sau tije metalice, daca nu au trecut 21 de zile de la operatie, daca ati realizat transfer de organe.

Recomandam evitarea pozitionarii aplicatiilor plasmatice in apropierea dispozitivelor electromagnetice.

Creatiile stiintifice realizate in STOC LIMITAT sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile se pun la dispozitie la adresa de e mail  cu Subiectul „CREATII”, iar ele se realizeaza in modele unicat in functie de cerintele persoanei care doreste sa le experimenteze direct resonsabil.

Cititi termenii si conditiile de utilizare a dispozitivelor si a informatiilor prezentate!

Toate testimonialele primite in urma experimentarii acestei inovatii, vor fi directionate catre echipa de studenti romani din programul medical al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.

Jurnalul Stiintific Plasmatic

comentariile sunt inchise