Acasa Plasma Art Inovatii GANS Pahar cu GANS si magneti

Pahar cu GANS si magneti

Aceasta inovatie se afla in procesul de Certificare Europeana ca dispozitiv medical.

Paharul este realizat manual din sticla de buna calitate, are in interior 3 spirale din sticla in sens anti orar umplute cu GANS Telomer.

Capacitate de 420 ml.

Dispozitivul este realizat manual complet din sticla de buna calitate si contine peste 100 de ingrediente certificate bio, atent selectionate pentru a activa enzima telomeraza.

DSCN1719

In functie de cerintele utilizatorului, spirala se poate umple cu diferite tipuri de GANS-uri de baza sau GANS-uri Speciale.

Spirala din sticla are inclusa in interior magneti si se poate scoate din carafa pentru a fi curatata. Spirala ramane stabila in carafa in timpul utilizarii, fiind fixata de magnetul care este inclus la baza paharului.

DSCN1724

Se introduce apa de buna calitate in interior, apoi se pune dopul din sticla si timp de 15 minute se asteapta ca apa sa se informeze energetic.

Nu folositi aplicatiile tehnologiei KESHE GANS pentru Sanatate daca sunteti insarcinata sau alaptati, daca aveti implanturi electronice (by pass etc) sau tije metalice, daca nu au trecut 21 de zile de la operatie, daca ati realizat transfer de organe, daca nu sunteti doctor rezident acreditat la Institutul Spatial al Fundatiei Keshe.

Recomandam evitarea pozitionarii aplicatiilor plasmatice in apropierea dispozitivelor electromagnetice.

Creatiile stiintifice realizate in STOC LIMITAT sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile se pun la dispozitie la adresa de e mail  cu Subiectul „CREATII”, iar ele se realizeaza in modele unicat in functie de cerintele persoanei care doreste sa le experimenteze direct responsabil.

Cititi termenii si conditiile de utilizare a dispozitivelor si a informatiilor prezentate!

Toate testimonialele primite in urma experimentarii acestei inovatii, vor fi directionate catre echipa de studenti romani din programul medical al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.

Jurnalul Stiintific Plasmatic

comentariile sunt inchise