Acasa Plasma Art Inovatii GANS „Ovul” intern plasmatic

„Ovul” intern plasmatic

Se cunoaste din experimentele realizate de la oamenii de stiinta Henri Coanda si apoi de la Masaru Emoto ca apa are capacitatea de a inmagazina informatie si energie. Experimentele realizate de acesti geniali oameni de stiinta au aratat cat de importanta este calitatea apei pe care o bem sau cu care intram in contact prin orice mijloc, tratamente interne, bai etc pentru sanatatea si echilibrul nostru fizic si emotional. Astfel o apa incarcata cu emotii si energii benefice poate fi de un real ajutor pentru mentinerea unei stari bune de sanatate si echilibru fizic si pshihic si chiar pentru a ne ajuta in vindecarea unor afectiuni sau chiar afectiuni grave.

Acest „ovul” este folosit pentru a impregna zona bazinului la femei cu un anumit tip de energie plasmatica emisa de Gans-ul aflat in interior. Pentru a intelege ce se petrece practic cu energia plasmatica emisa de ovul si care impregneaza toate fluidele si tesuturile din zona bazinului este necesar sa dam anumite explicatii.

 

Se cunoaste ca majoritatea unor afectiuni au ca fundal anumite traume sau dezechilibre in plan emotional-psihic. De aceea acest tip de Gans pe baza de zinc ce echilibreaza nivelul emotional-psihic a dat rezultate in vindecarea multor afectiuni chiar a unor forme de cancer.
Avand in vedere acest lucru am folosit la realizarea acestor sticle Gans-ul de CO2 + Cu2O. In acest caz particular putem spune ca pe langa actiunea specifica a Gans-ului de CO2 de echilibrare emotionala se adauga si influienta Gans-ului de Cu2O de purificare.
Gans-ul de CO2 contine calciu si ajuta la asimilarea acestuia pentru oase, muschi si pentru mentinerea acestuia la un nivel corect in organism. Acest Gans ajuta la vindecare si ameliorarea durerilor la mentinerea unei bune legaturi energetice si nervoase intre organele corpului si creier .
Gans-ul de Cu2O bazat pe cupru este folosit pentru purificarea apei contaminate, curatarea plagilor infectate, in general are efect antibacterian. Daca se adauga putin Gans de Cu2O2 in Gans de CO2 pe langa efectele cunoscute combinatia aceasta de mix Gans ajuta la vindecarea bolilor respiratorii ce au la baza diversi microbi sau virusi, infectii in corp, inflamatii.
In general informatia cuantica a Gans-ului Cu2O este de indepartarea agentilor ce creeaza infectii sau inflamatii de orice fel ajutand la indepartarea parazitilor din corp. Aceste ovule contin si o mica sfera magnetica ce potenteaza benefic efectele Gans-ului sau a amestecurilor de Gans-uri din ovul.
Acest lucru e posibil datorita actiunii atat informationale cat si energetice la nivel cuantic in campul bioenergetic-informational al omului. Nu se mai pune problema asimilarii unor substante chimice sau naturale care dupa un timp ajung sa isi faca sau nu efectul ci e o transmitere directa a unei energii modulate specifiv care regleaza deficiente sau dereglari la nivelul biocampului uman care se traduc apoi destul de repede si la nivel fizic. De aceea eficienta acestei metode de procesare sau de prevenire a afectiunilor este extrem de mare si actiunea sa apare destul de repede in timp.

In urma experimentelor realizate de Fundatia Keshe s-a constatat o eficienta marita a Gans-ului de CO2 + ZnO in ameliorarea semnificativa a unor afectiuni datorita actiunii acestuia pe plan emotional si echilibrarea acestui nivel.

Mod de utilizare:
Acest „ovulul” este special pentru femei pentru a armoniza si regla energetic anumite probleme ce pot aparea in zona organelor genitale. Inainte de utilizare, dupa ce realizam o consacrare pentru armonizarea problemei cu care ne confrunatam sau pentru a creste gradul de armonie si energie din aceea zona, vom lua acel ovul in mana dreapta si vom face o scurta meditatie in care vom impregna cu puterea intentiei si a gandului, ideea forta care consideram a fi cea mai potrivita pentru situatia noastra.
Vom cauta sa simtim acel ovul ca un bun prieten care ne ajuta si ne sustine in rezolvarea problemei noastre.
Este indicat sa folosim „ovulul” atunci cand suntem in activitati care nu presupun eforturi mari, sau incordarea puternica a muschilor din zona bazinului, de exemplu cand citim, vizionam un film, realizam meditatii, dormim sau ne relaxam etc.
Pentru inceput vom tine „ovulul” in interiorul yoniului pret de 3 ore. Apoi il vom scoate si dupa spalarea lui cu atentie, vom urmari sa percepem efectele subtile ce apar. Este indicat sa constientizam chiar de la inceputul introducerii in yoni al „ovulul”ui, efectele pe care le simtim. Pentru scoaterea cu usurinta a „ovulul”ui din yoni este indicat sa folosim o ata din matase sau bumbac cu care vom lega capatul mai ascutit al ovului exact acolo unde se afla un mic cant special conceput pentru asta, iar capatul atei va iesi usor din yoni pentru a putea trage de ea atunci cand vom scoate „ovulul” afara.
Inainte si in timpul menstruatiei este indicat sa nu folosim acest ovul. Inainte de a realiza fuziuni amoroase este necesar sa scoatem „ovulul” afara din yoni. Intotdeauna pe mucoase se lucreaza cu mediu steril si dezinfectanti „ovulul” la exterior.

Toate testimonialele primite in urma experimentarii acestei inovatii, vor fi directionate catre echipa de studenti romani din programul medical al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.

Creatiile stiintifice sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile se pun la dispozitie la adresa de e mail cu Subiectul „CREATII”, iar ele se realizeaza in modele unicat in functie de cerintele persoanei care doreste sa le experimenteze.

comentariile sunt inchise