Acasa Plasma Art Inovatii GANS „OVUL” intern cu GANS Telomer

„OVUL” intern cu GANS Telomer

DSCN1596

Aceasta inovatie se afla in procesul de Certificare Europeana ca dispozitiv medical.

Dispozitivul este realizat manual complet din sticla de buna calitate si contine peste 100 de ingrediente certificate bio, atent selectionate pentru a activa enzima telomeraza.

Strategie de intretinere

Acest „ovul” este folosit pentru a impregna zona bazinului la femei cu un anumit tip de energie plasmatica emisa de Gans-ul Telomer aflat in interior. Pentru a intelege ce se petrece practic cu energia plasmatica emisa de ovul si care impregneaza toate fluidele si tesuturile din zona bazinului este necesar sa dam anumite explicatii.

In general informatia cuantica a Gans-ului Telomer ste de indepartarea agentilor ce creeaza infectii sau inflamatii de orice fel ajutand la indepartarea parazitilor din corp. Aceste ovule contin si o mica sfera magnetica ce potenteaza benefic efectele Gans-ului Telomer care contine calciu si ajuta la asimilarea acestuia pentru oase, muschi si pentru mentinerea acestuia la un nivel corect in organism. Acest Gans Telomer ajuta la regenerare si ameliorarea durerilor, la mentinerea unei bune legaturi energetice si nervoase intre organele corpului si creier.

Se cunoaste ca majoritatea unor afectiuni au ca fundal anumite traume sau dezechilibre in plan emotional-psihic. De aceea acest tip de Gans Telomer pe baza de Carbon – Oxigen – Zinc echilibreaza nivelul emotional-psihic.

Acest lucru e posibil datorita actiunii atat informationale cat si energetice la nivel cuantic in campul bioenergetic-informational al omului. Nu se mai pune problema asimilarii unor substante chimice sau naturale care dupa un timp ajung sa isi faca sau nu efectul ci e o transmitere directa a unei energii modulate specifiv care regleaza deficiente sau dereglari la nivelul biocampului uman care se traduc apoi destul de repede si la nivel fizic. De aceea eficienta acestei metode de procesare sau de prevenire a afectiunilor este extrem de mare si actiunea sa apare destul de repede in timp.

DSCN1606

DSCN1597

Mod de utilizare:
Acest „ovulul” este special pentru femei pentru a armoniza si regla energetic anumite afectiuni ce pot aparea in zona organelor genitale. Inainte de utilizare, dupa ce realizam o consacrare pentru armonizarea problemei cu care ne confrunatam sau pentru a creste gradul de armonie si energie din aceea zona, vom lua acel ovul in mana dreapta si vom face o scurta meditatie in care vom impregna cu puterea intentiei si a gandului, ideea forta care consideram a fi cea mai potrivita pentru situatia noastra. „Ovulul” se leaga de capat cu un snur rezistent.
Vom cauta sa simtim acel „ovul” ca un bun prieten care ne ajuta si ne sustine in rezolvarea problemei noastre.
Este indicat sa folosim „ovulul” atunci cand suntem in activitati care nu presupun eforturi mari, sau incordarea puternica a muschilor din zona bazinului, de exemplu cand citim, vizionam un film, realizam meditatii, dormim sau ne relaxam etc.
Pentru inceput vom tine „ovulul” in interiorul yoniului pret de 3 ore. Apoi il vom scoate si dupa spalarea lui cu atentie, vom urmari sa percepem efectele subtile ce apar. Este indicat sa constientizam chiar de la inceputul introducerii in yoni al „ovulului”, efectele pe care le simtim. Pentru scoaterea cu usurinta a „ovulului” din yoni este indicat sa folosim o ata din matase sau bumbac cu care vom lega capatul mai ascutit al „ovului” exact acolo unde se afla un mic cant special conceput pentru asta, iar capatul atei va iesi usor din yoni pentru a putea trage de ea atunci cand vom scoate „ovulul” afara.
Inainte si in timpul menstruatiei este indicat sa nu folosim acest „ovul”. Inainte de a realiza fuziuni amoroase este necesar sa scoatem „ovulul” afara din yoni. Intotdeauna pe mucoase se lucreaza cu mediu steril si dezinfectanti „ovulul” la exterior.

Nu folositi aplicatiile tehnologiei KESHE GANS pentru Sanatate daca sunteti insarcinata sau alaptati, daca aveti implanturi electronice (by pass etc) sau tije metalice, daca nu au trecut 21 de zile de la operatie, daca ati realizat transfer de organe, daca nu sunteti doctor rezident acreditat la Institutul Spatial al Fundatiei Keshe.
Nu utilizati dispozitivul de bio-revitalizare direct pe organe, in zona inimii, direct pe cap, pe rani deschise sau pe coloana vertebrala.

Recomandam evitarea pozitionarii aplicatiilor plasmatice in apropierea dispozitivelor electromagnetice.

Creatiile stiintifice realizate in STOC LIMITAT sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile se pun la dispozitie la adresa de e mail  cu Subiectul „CREATII”, iar ele se realizeaza in modele unicat in functie de cerintele persoanei care doreste sa le experimenteze direct resonsabil.

Cititi termenii si conditiile de utilizare a dispozitivelor si a informatiilor prezentate!

Toate testimonialele primite in urma experimentarii acestei inovatii, vor fi directionate catre echipa de studenti romani din programul medical al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.

Jurnalul Stiintific Plasmatic

comentariile sunt inchise