Acasa Plasma Art Inovatii GANS Mini dispozitive plasmatice pentru echilibrarea radiatiilor

Mini dispozitive plasmatice pentru echilibrarea radiatiilor

Echipa de cercetatori plasmatici prezinta ultimile mini inovatii dupa 2 ani de cercetare a campurilor radiatiilor electromagnetice. Se cunosc efectele campurilor radiatiilor emise de telefoanele ,,inteligente’’, calculatoare, tablete, laptopuri, routere, televizoare sau chiar de masinile electrice, astfel venim in ajutorul utilizatorilor de tehnologie wi-fi, cu 2 nano aplicatii.

Mini SATELIT – o aplicatie in care este folosita tehnologia Keshe GANS, special gandita pentru posesorii de telefoane mobile, tablete sau laptopuri.

Dispozitivul slim are in componenta sa un amestec atent selectionat de pulberi materie organica si anorganica, cu calitati de a absorbii undele electromagnetice.

Dispozitivul se poate lipii cu usurinta pe orice suprafata si nu afecteaza calitatea convorbirilor sau a transmisiei de date. Constatarile benefice se vor simtii imediat dupa folosirea lui, iar efectele pot fi observate cu usurinta prin masuratori cu camera GDV efect Kirlian, cat si cele radiestezice.

Toate componentele care se afla intr-o stare plasmatica au un potential nelimitat.

Se vor evita intepaturile sau indoirile dispozitivului.

Nano piramida Orgonica – este o structura energetica corespondenta la nivel Eteric.

Piramida energetica este suprapusa piramidei fizice, in cuvinte mai simple, piramida fizica are o aura. Putin deasupra deasupra varfului piramidei fizice se afla varful piramidei energetice, care este de fapt o singularitate. In acest caz, putem privi singularitatea ca un portal intre densitati. In cazul piramidei fizice, portalul este intre densitatea 4 si densitatea 5. Piramida isi amplifica formele de lumina si sunet datorita utilizarii tehnologiei Keshe GANS, astfel putem spune ca este creat un dispozitiv ce expandeaza rapid densitatea 3.

Beneficiile nano piramidei se manifesta in observatiile de zi cu zi si o recomandam pentru a fi folosita in camera/garsoniera, in spatii de birouri unde sunt multe calculatoare, pe router sau pe bordul masinilor electrice.

Dispozitivul va echilibra energiile spatiului interior, daca este folosita ca instrument de meditatie va accelara procesele subtile, daca este expusa sub pat faciliteaza aparitia viselor lucide, reduce perioada necesara somnului, are efecte impotriva transmisiilor psihomentale negative si ajuta plantele sa se dezvolte armonios.

image2

Creatiile stiintifice realizate in STOC LIMITAT sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile se pun la dispozitie la adresa de e mail  cu Subiectul „CREATII”, iar ele se realizeaza in modele unicat in functie de cerintele persoanei care doreste sa le experimenteze direct responsabil.

Cititi termenii si conditiile de utilizare a dispozitivelor si a informatiilor prezentate!

Toate testimonialele primite in urma experimentarii acestei inovatii, vor fi directionate catre echipa de studenti romani din programul medical al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.

Jurnalul Stiintific Plasmatic

comentariile sunt inchise