Acasa Plasma Art Inovatii Biofotonice Medalion biofotonic cu amplificator radionic

Medalion biofotonic cu amplificator radionic

Inovatia dispune de un complex bio-energo-informational, pe scurt medicina vibrationala, care armonizeaza celulele utilizatorului. Dispozitivul vibrational bio-fotonic s-a nascut printr-o cercetare indelungata asupra elementelor din natura vegetala, organica si anorganica ce il compun.

Reusim sa aducem un aport de noutate, utilizand o metoda neinvaziva, care nu are efecte secundare si nici contraindicatii si se poate aplica in orice gen de patologie si la pacienti de orice varsta. Am ales sa includem in tehnologia biofotonica un dispozitiv cunoscut sub numele de Rombul lui Herrinckx  care a fost folosit cu rezultate foarte bune atat ca element separat cat si utilizat ca amplificator in diverse aparate.

Rombul lui Herrinckx  face parte din categoria dispozitivelor radionice desenate si este format din patru romburi  unele intr-altele avand in centru simbolul solar (un cerc cu un punct in mijloc). Este considerat a fi unul dintre cele mai eficiente grafice active.
Combina energia electromagnetica terestra cu energia solara, functionand fara a avea vreo limita de distanta.
Puterea dispozitivului provine prin imbinarea energiei simbolului solar cu cea a celor patru romburi ce au o putere energetica de 300 de ori mai mare decat a unuia singur.

Caracteristici: 

– este foarte utilizat in transmiterea influentelor benefice de toate tipurile spre un anumit subiect : om, animal, planta;
– puterea de emisie depinde de numarul de romburi si de grosimea lor. Cu cat numarul este mai mare iar grosimea mai mica, cu atat eficienta creste;
– rombul trebuie obligatoriu orientat cu axa mare pe directia Nord-Sud a Pamantului;
– martorul si scopul (idea-forta, afirmatia) se pune in centrul rombului;
– durata de emisie poate fi continua sau determinata prin metode infoenergetice.

Din punct de vedere ezoteric, rombul concentreaza energia ce vine din afara. Folosirea lui presupune o cat mai buna orientare Nord-Sud a axei mari.

– Varful Nordic reprezinta spiritul in evolutie, suisul materiei catre sublim si eliberare;
– Varful Sudic evoca spiritul in involutie, materializarea luminii;
– Baza comuna celor doua triunghiuri simbolizeaza liberul arbitru.

Dispozitivul nu diminueaza efectele nici unui tratament, el poate fi folosit in paralel cu orice fel de tratament. Dispozitivul este multifunctional si este nevoie de studiul asupra radionici.

Purtarea zilnica a medalionului biofotonic amplifica forta vitala si reduce gradul de incarcare psihomentala sau gradul de stress neuropshic.

Cititi termenii si conditiile de utilizare a dispozitivelor si a informatiilor prezentate!
Creatiile stiintifice realizate in STOC LIMITAT sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile se pun la dispozitie la adresa de e mail  cu subiectul „CREATII”, iar ele se realizeaza in modele unicat in functie de cerintele persoanei care doreste sa le experimenteze.

comentariile sunt inchise