Acasa Plasma Art Inovatii GANS Instalatie Portal

Instalatie Portal

Tablouri plasmatice cu cromoterapie si telecomanda ce reperezinta o noua colectie inovatoare care are la baza nanotehnologia spatiala GANS si tehnologie Biofotonica, ce sunt distribuite pe suprafete generoase cu ajutorul cromoterapiei.
Astfel, campurile plasmatice biofotonice sunt incluse in noul nano materialul textil sub forma de mandale sau fractali dezvolta o retea energetica informationala in spatiul unde sunt expuse portalurile.

Varianta de instalatie plasmatica Portal 1+1 in care este inclus un tablou cu Mandala de 50 cm si unul cu Fractal de 30 cm, amandoua cu rame din lemn si decor realizat din materie organica.

Datorita tehnologiei inteligente si a geometriei prezente in textura materialului, aducem mai aproape de celulele noastre un complex geometric energo-informational de natura vegetala, organica si anorganica, care in functie de numarul de utilizari al produsului in sesiuni de meditatie apar urmatoarele beneficii:
– rezistenta ridicata ultravioleta,
– reducerea durerilor,
– reducerea stresului,
– cresterea hidratarii,
– rezistenta la oboseala,
– capacitate ridicata de atentie si memorare,
– circulatie imbunatatita,
– efecte de intinerire,
– metabolism mai activ,
– muschi mai eficienti,
– sistem imunitar imbunatatit,
– capacitate ridicata la efort.

Nano materialul textil a fost testat cu succes la Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Textile si Pielarie din Bucuresti si la Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara „Horia Hulubei” din Magurele.

Comenzi pe PlasmaART si FireDeLumina

comentariile sunt inchise