Acasa Plasma Art Inovatii GANS Instalatie Portal 2+1

Instalatie Portal 2+1

Fire de lumina ascensioneaza si ea o data cu noi de aceea va prezinta si varianta de fire de lumina plasmatice din dimensiuni si mai inalte ce va ridica vibratia mult mai repede.
Astfel are pentru voi urmatoarele minunatii.

Tablouri plasmatice cu cromoterapie si telecomanda ce reperezinta o noua colectie inovatoare care are la baza nanotehnologia spatiala GANS si tehnologie Biofotonica, ce sunt distribuite pe suprafete generoase cu ajutorul cromoterapiei.
Astfel, campurile plasmatice biofotonice sunt incluse in noul nano material textil sub forma de mandale sau fractali care dezvolta o retea energetica informationala in spatiul unde sunt expuse portalurile.

Varianta instalatie portal plus tricou este si mai tare.
De ce??
Pentru ca Fire de lumina a primit ca mesaj ca purtarea unui model gemeotric sacru direct pe piele prin intermediul unui tricou cu fire de lumina plasmatice, are rolul de a crea si stabiliza o legatura intre campurile tabloului si purtator, astfel celulele si mediul inconjurator se echilibreaza rapid.

Materialul tricoului imbina geometria sacra si lumina intr-o singura nano particula cuantica ce devine o semnatura energetica benefica celulelor si sufletului tau.

Fire de lumina dezvolta un design vestimentar spatial care incepe sa produca schimburi de campuri plasmatice biofotonice intre tine si mediul inconjurator intr-o armonie divina.

Manifestarea stiintelor universale sub forme de psiho-geometrie sacra deschide noi porti multidimensionale pentru tine si tot ce este viu in jurul tau.
Fire de lumina si-a facut prieteni si anume Nano Tehnologia spatiala Keshe GANS impreuna cu tehnologia Biofotonica ce atrage atentia sufletelor care incep sa produca vortexuri cu generoasele campuri plasmatice integrate in tesatura tricolului purtat.

Joaca a inceput la nivel cuantic pentru fiecare utilzator unic al produsului multidimensional ce are potentialul de a dezvolta abilitatile latente unicului consumator daca este utilizat in momentele de relaxare si meditatie.
Fire de lumina recomanda sa meditam purtand acest tricoul stand asezati intre cele doua portaluri care creeaza o retea energetica informationala si care ne conecteaza si mai mult la sinele nostru divin implicit la Sursa.

Cand o persoana iti priveste tricoul, ea va asocia grafica cu un lucru personal, iar asta va activa memoria, va trezi sufletul si constiinta care vor activa la randul lor AND/ARN-ul ca o consecinta a activarii constiintei.
Sa aveti calatorii minunate si tineti minte ca PlasmArt este aici.

Datorita tehnologiei inteligente si a geometriei prezente in textura materialului, Fire de lumina aducd mai aproape de celulele noastre un complex geometric energo-informational de natura vegetala, organica si anorganica, care in functie de numarul de utilizari al produsului in sesiuni de meditatie apar urmatoarele beneficii:
– rezistenta ridicata ultravioleta,
– reducerea durerilor,
– reducerea stresului,
– cresterea hidratarii,
– rezistenta la oboseala,
– capacitate ridicata de atentie si memorare,
– circulatie imbunatatita,
– efecte de intinerire,
– metabolism mai activ,
– muschi mai eficienti,
– sistem imunitar imbunatatit,
– capacitate ridicata la efort.

Nano materialul textil a fost testat cu succes la Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Textile si Pielarie din Bucuresti si la Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara,, Horia Hulubei,, din Magurele.

Fii imbracat in fire de lumina plasmatice pentru ca meriti.
Comenzi pe PlasmArt.ro si www.firedelumina.eu

comentariile sunt inchise