Acasa Plasma Art Inovatii GANS Portal-Immersive Art & Science Experience

Portal-Immersive Art & Science Experience

Expoziția Portal-Immersive Art & Science Experience reprezinta o adevarată reconfigurare senzoriala realizata prin intermediul artei si stiinței plasmatice.

Inedit și complex, evenimentul reuneste lucrari de arta semnate Anca Irina Lefter, un concept realizat in colaborare cu Asociatia Stiintifica Plasma Romania, o instalațe senzoriala cu elemente de design sustinuta de Benjamin Moore Romania,  BioArtist, Uniunea Artistilor Plastici din Romania si Bose.

Conceptul este unul dinamic, 10 tablouri construiesc 5 portaluri ce definesc un limbaj de comunicare prin 5 elemente: pământ, apă, aer, foc și magnetism, o forță întrinsecă a vieții și relațiilor interumane. Paleta cromatică plină de simbolistică, suprapune peste limbajul de bază o muzică a sferelor în era tehnologiei.

Instructiuni:
Sunt expuse 5 elemente care fiecare ofera o experienta proprie, iar cu ajutorul tehnologiei Magnetice Gravitationale pe toata suprafata de expunere exista o acoperire a radiatiilor electromagnetice, datorita aplicatiilor  care  sunt expuse discret in spatele panzei.
Se recomanda folosirea fiecarui element pentru 5 minute in stare de observator sau meditatie.
Elementul Apa pregateste corpul emotional pentru o calatorie catre spirit, a fost folosit GANS CO2.
Elementul Pamant, ofera la nivel subtil echilibrarea corpului fizic, energetic, informational, emotional si spiritual,
 a fost folosit un mix  GANS CO2 + ZnO + CH3 + CuO.
Elementul Foc trimite celulelor energia de care au nevoie pentru activitatea zilnica, 
 a fost folosit GANS Ch3.
Elementul Apa dezvolta o legatura directa cu muschii corpului fizic pentru urmatoarea calatorie, 
 a fost folosit GANS CuO.
Elementul Magnetism pune la dispozitie spatiul pentru introspectie si asimilarea tututor elementelor anterioare expuse.

La sfarsitul calatoriei te poti exprima liber in culoare Benjamin Moore, unde la zona de creatie poti expune propria ta viziune a experientei PORTAL.

Raspunsul la intrebari vine din noi, ne reflectam unul in celalalt, iar iubirea vindeca! Imersiunea in propriile trairi este masurabila, are sunet, culoare si matrice, dar nu suntem masini ci fiinte ce ne definim prin propriile sentimente si stari, suntem interconectati, comunicam dincolo de limba si cultura, ne autolimitam si suntem cei care ne depasim aceste limite prin introspectie.
Instalatia reia acelasi concept, dandu-i o dimensiune vizuala spectaculoasa prin intermediul materialelor alese, dar si al tehnologiei de ultima generatie.

Portal reprezintă pentru Anca Irina Lefter  „o viziune asupra vietii, este o calătorie in interior pentru ca totul se gaseste acolo, bucuria, fericirea, pentru a te intreba si a gasi cea mai buna varianta a ta!
Acest concept il folosesc atat in pictura cat si in design.
Fac aceasta expoziție pentru a determina privitorul sa participe la aceasta experiența de exprimare a propriilor emoții. Nelimitat, pentru ca te elibereaza tocmai de regulile impuse ale societatii si a programelor induse de stilul si ritmul actual de viata.”

Toate testimonialele primite in urma experimentarii acestei inovatii, vor fi directionate catre echipa de studenti romani din programul medical al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.

comentariile sunt inchise