Generatoare Plasma On Grid

Va invitam sa participati la cercetarea experimentala a noilor Generatoare Plasma care au conexiune la reteaua de distributie energie electrica si sa va alaturati grupului de studii international pentru a inregistra mai multe rezultate.

Oferim posibilitatea testarii Generatorului Plasma model Home cu puterea mai mare de 500 KW in schimbul donatiei de 2000 Euro.
Recomandat pentru locuinte, pensiuni, centre de terapii, scoli, gradinite si office / call center / corporatii.

Oferim posibilitatea testarii Generatorului Plasma model Industrial cu puterea mai mare de 10 MW in schimbul donatiei de 4000 Euro. Recomandat pentru fabrici si hale industriale.

Conditiile de participare se ofera la adresa de email: cu subiectul: „Generator”.

Interactiunile plasmatice ale Generatoarelor Plasma On Grid sunt recomandate a fi studiate in urmatoarele domenii: Sanatate, Alimentatie, Agricultura, Mediu inconjurator, Transport, Energie si Comunicatie.

Noile Generatoare Plasma On Grid transmuta energii care provin de la Antena MaGravS Generator Independent wireless si de la reteaua plasmatica globala creata de sursele Mini Plasma wireless.

Toate rezultatele inregistrate in cercetarea interactiunilor sunt prezentate publicului in direct pe Zoom la sesiunile de testimoniale publice.

Va multumim pentru increderea acordata!

comentariile sunt inchise