Dispozitivul plasma-bio-fotonic

DSCN1798

Dispozitivul multifunctional este creat de cercetatorii romani care au parcurs etapele de cunoastere a Stiintei Plasmatice si a Stiintei Semio-Bio-Fotonice.

Aceasta inovatie are inclusa tehnologia Keshe GANS si este alcatuit dintr-un mix atent selectionat de materie organica si anorganica.

Dispozitivul are trei functii principale:

  • armonizarea organismului prin purificare si reglarea chakrelor, ce conduce la schimbarea culorii aurei catre culoarea viole sau verde, observat in testele realizate cu camera GDV cu efect Kirlian.
  • Creaza un camp plasmatic de echilibru in jurul corpului pe o raza de minim 3 metrii, pentru campurile radiatiilor electromagnetice, transmisiilor psiho-mentale, radiatii ionizate, campuri geopatogene, substante cu efect toxic. Pastreaza utilizatorul intr-o ,,bula’’de plasma pozitiva care ajuta sistemul emotional sa functioneze natural.
  • Terapii in zonele dureroase, cat si in punctele aferente chakrelor in sesiune de la 15 minute la 2 ore de 3-5 ori pe zi, in functie de afectiunea care se proceseaza.

Aplicatii:
Orice dispozitiv plasmatic se utilizeaza cu intentie inalta.
Se recomanda folosirea in timpul zilei cu pauze.
Aplicat la nivelul zonei dureroase, diminueaza sau elimina durerea acuta sau cronica.
Se poate amplasa in zonele cu o concentratie mare de energie electromagnetica.
Se amplaseaza in zonele geopatogene direct pe sol pentru a anula efectele nocive.
Se amplaseaza in preajma plantelor pentru o buna dezvoltare.

Creatia plasma-bio-fotonica emana un camp energetic alb-auriu care este dinamic si se extinde sub forma cilindrica de jos in sus pana la infinit.

NU se foloseste direct pe cap, post infarct cardiac sau in prezenta cardiostimulatorului, in caz de schizofrenie sau epilepsie.

Folosit in mod corect nu provoaca efecte secundare sau reactii adverse.

DSCN1809

Nu folositi aplicatiile tehnologiei KESHE GANS pentru Sanatate daca sunteti insarcinata sau alaptati, daca aveti implanturi electronice (by pass etc) sau tije metalice, daca nu au trecut 21 de zile de la operatie, daca ati realizat transfer de organe.

Cititi termenii si conditiile de utilizare a dispozitivelor si a informatiilor prezentate!

Creatiile stiintifice realizate in STOC LIMITAT sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile se pun la dispozitie la adresa de e mail  cu Subiectul „CREATII”, iar ele se realizeaza in modele unicat in functie de cerintele persoanei care doreste sa le experimenteze.

Toate testimonialele primite in urma experimentarii acestei inovatii, vor fi directionate catre echipa de studenti romani din programul medical al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.

https://plasmaromania.ro/2019/06/30/jurnalul-stiintific-plasmatic/

comentariile sunt inchise