Dispozitiv plasma-bio-fotonic cu magneti

Dispozitivul este creat manual de cercetatorii romani care au parcurs etapele de cunoastere a Stiintei Plasmatice si a Stiintei Semio-Bio-Fotonice.

Inovatia este o combinatie a medicinii vibrationale a plantelor, cristalelor cu actiunea benefica a magnetilor si tehnologia plasmatica Keshe GANS.

Aceasta combinatie echilibreaza dezechilibrele corpului fizic prin conexiunea cu planul emotional, astfel se creaza un mediu sanatos, nepoluat si fara factori de stres, in aceste conditii organismul se autoregleaza in functie de necesitati.

Inovatia se adreseaza in mod special terapeutilor de medicina alternativa si complementara, dar poate fi folosita in caz de prim ajutor de orice persoana. Exista 2 variante de tratament, in care este folosit doar un singur dispozitiv sau ambele. Durata sesiunii este de minim 2 minute si maxim 60 de minute, iar toate detaliile privind metodele de tratament se pun la dispozitie celor interesati.

Nu folositi aplicatiile tehnologiei KESHE GANS pentru Sanatate daca sunteti insarcinata sau alaptati, daca aveti implanturi electronice (by pass etc) sau tije metalice, daca nu au trecut 21 de zile de la operatie, daca ati realizat transfer de organe.

Cititi termenii si conditiile de utilizare a dispozitivelor si a informatiilor prezentate!

Creatiile stiintifice realizate in STOC LIMITAT sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile se pun la dispozitie la adresa de e mail  cu subiectul „CREATII”, iar ele se realizeaza in modele unicat in functie de cerintele persoanei care doreste sa le experimenteze.

Toate testimonialele primite in urma experimentarii acestei inovatii, vor fi directionate catre echipa de studenti romani din programul medical al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.

https://plasmaromania.ro/jurnalul-stiintific-plasmatic/

comentariile sunt inchise