Acasa Plasma Art Inovatii GANS Dispozitiv piramidal plasma-bio-fotonic

Dispozitiv piramidal plasma-bio-fotonic

Dispozitivul multifunctional este creat manual de cercetatori romani care au parcurs etapele de cunoastere a Stiintei Plasmatice si a Stiintei Semio-Bio-Fotonice.

Dispozitivul piramidal are in componenta sa aplicatii a tehnologiei Keshe GANS si un amestec atent selectionat de pulberi de materie organica si anorganica, cu calitati de echilibrare a efectelor gradului de incarcare al organismului datorate campurilor de bruiaj (campuri electro-magnetice, radiatii ionizate, campuri geopatogene, substante cu efect toxic, dar si energia degajata de gandirea negativa a propriei persoane sau ale celor din jur).

Piramida are este formata din 2 module varf si baza, care se pot folosi separat in functie de cerintele experimentului.In interiorul bazei piramidei se gaseste un loc special gandit pentru a pozitiona anumite obiecte personale pentru a fi purificate sau se pot introduce fotografii cu membrii familiei care doresc sa beneficieze de o stare de sanatate echilibrata.

Toate componentele din care este compusa piramida se afla intr-o stare plasmatica si au un potential nelimitat, astfel se amplifica formele de lumina-sunet si putem spune ca este creat un dispozitiv ce expandeaza rapid densitatea 3.

Dispozitivul va echilibra energiile spatiului interior, daca este folosita ca instrument de meditatie va accelara procesele subtile, daca este expusa sub pat faciliteaza aparitia viselor lucide, reduce perioada necesara somnului, are efecte impotriva transmisiilor psihomentale negative si ajuta plantele sa se dezvolte armonios.

Nu folositi aplicatiile tehnologiei KESHE GANS pentru Sanatate daca sunteti insarcinata sau alaptati, daca aveti implanturi electronice (by pass etc) sau tije metalice, daca nu au trecut 21 de zile de la operatie, daca ati realizat transfer de organe.

Creatiile stiintifice realizate in STOC LIMITAT sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile se pun la dispozitie la adresa de e mail  cu Subiectul „CREATII”, iar ele se realizeaza in modele unicat in functie de cerintele persoanei care doreste sa le experimenteze direct responsabil.

Cititi termenii si conditiile de utilizare a dispozitivelor si a informatiilor prezentate!

Toate testimonialele primite in urma experimentarii acestei inovatii, vor fi directionate catre echipa de studenti romani din programul medical al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.

Jurnalul Stiintific Plasmatic

comentariile sunt inchise