Acasa Eteric Aplicatii Energie Dispozitiv de energie electrica wireless

Dispozitiv de energie electrica wireless

Asociatia Stiintifica Plasma Romania a inceput in luna decembrie 2021 sa primeasca informatii prin channeling de la membrii comunitatii universale pentru a realiza un dispozitiv de energie electrica.

Fiintele de lumina au inceput sa ne arate holograme cu un dispozitiv de energie electrica wireless cu o raza de 90 km, pe care il putem realiza din materiale care se gasesc in Romania.
Dispozitivul are la baza cunoastere din tehnologia spatiala Keshe GANS si tehnologie Eterica si o sa fie testat in anul 2022.

Cateva din materialele care stau la baza constructiei sunt: tabla de zinc, tabla de cupru, sticla, magneti, teava zincata, cablu otel.

Acesta este primul proiect care ne este oferit, iar dupa ce reusim sa inregistram rezultate, avem intentia de a replica gratuit acest dispozitiv de energie in mai multe locuri din Romania.

Va puteti conecta cu noi:

LINK TELEGRAM
https://t.me/+U2foHK8fbwM4Zjdk
Chat
https://t.me/+beI-S0v5IEYwMWJk

Asociatia Stiintifica Plasma Romania www.plasmaromania.ro ofera posibilitatea de a fi realizate donatii din inima pentru dezvoltare acestui proiect cu MENTIUNEA Proiect Valentina.

contul LEI RO84BTRLRONCRT0433534601

Cont Euro
RO34BTRLEURCRT0433534601 deschis la Banca Transilvania.

Va multumim.

comentariile sunt inchise