Acasa Nano Info De la Stiinta Plasmei la Biofotonica

De la Stiinta Plasmei la Biofotonica

Va invitam in Bucuresti, duminica 27 Iunie 2021 la Hotel International, sala Observator de la ora 11.00, sa participati la evenimentul special in care vor fi prezentate la nivel stiintific, conexiunea dintre stiinta plasmei si stiinta semio-bio-fotonica.

Inscrierile se fac la adresa de e-mail cu subiectul „STIINTA”.

Va reamintim ca in luna Mai 2021 la Congresul Mondial de Terapii Alternative din China, la explicarea stiintifica a mecanismului de „rezonanta holografica” si a procesului de generare a bioplasmei in consens cu principiile teoretice si tehnologice MAGRAVS, domnul profesor dr. Traian Dinorel Stanciulescu a primit o inalta distinctie din partea juriului.

■ TRAIAN D. STANCIULESCU

Dincolo de statutul academic − de profesor universitar emerit la Universitatea «Al. I. Cuza» din Iasi, director stiintific la Institutul National de Inventica, profesor asociat la Universitatea AKAMAI din SUA, membru al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania si al Academiei de Arta si Stiinta din Turcia, vicepresedinte al Academiei de Terapii si Stiinte Cuantice din Romania, presedinte al AROSS si vicepresedinte ANATECOR, autor si promotor in lume al primului curs de biofotonica, membru a numeroase institutii (inter)nationale, autor a peste 40 de originale carti stiintifice si spirituale, a sute de articole si studii semnate in calitate de cercetator stiintific, inventator distins cu zeci de medalii de aur si premii pentru merite de excelenta etc., Comandor al Ordinului Militar de Romania − TRAIAN D. STANCIULESCU este cu adevarat un INVATATOR DE A FI, un daruitor de „intelepciune iubitoare” deschis tuturor celor pentru care inaltarea spirituala reprezinta un modus vivendi.


DE LA STIINTA PLASMEI LA STIINTA „LUMINII VII”
27 iunie 2021, orele 10-17 − Bucuresti

Trebuie sa cunoastem, deja! ALTFEL, adica IMPREUNA…

Iar ceea ce aflam in acest chip suntem datori sa prefacem in sensuri teoretice si aplicatii tehnologice pe masura omului, dedicate omului, intru:

VINDECARE DE NECUNOASTERE SI DE NETRAIRE.

Iata sensurile CURSULUI pe care il propunem tuturor celor care vor sa afle „ce si cum” cu propria lor fiinta, intr-o perioada in care decizia asezarii pe calea luminii − a „intelepciunii iubitoare” − trebuie hotarata in cunostinta de cauza. Chiar acum: nu mai avem timp, trebuie sa stim de unde venim si cine suntem, dar mai ales incotro ne indreptam.

In acest sens, cursul conjuga operational doua discipline complementare, prin spiritul promotorilor lor. profesorii MEHRAN KESHE (Iran) si TRAIAN D. STANCIULESCU (Romania).

STIINTA PLASMEI atat de practica si eficienta va propune sa va intalniti cu ea pentru a strabate drumul de la principiile teoretice la activitatea practica de producere a nanomateriale si cum ele pot fi folosite pentru a capta diferite GANS-uri.
Introducerea in stiinta plasmei este prezentata de Marius Paraschiv din partea Asociatiei Keshe Romania si Barbu Constantin din partea Asociatiei Stiintifice Plasma Romania.

Exceptional este faptul ca toate aceste principii creatoare ale lumii, naturale si tehnologice, umane implicit − pe care „stiinta plasmei” le asuma − se regasesc analogic prezente intr-o stiinta veche de cand lumea − care abia acum incepe sa fie, insa, cu adevarat recuperata: biofotonica.

■ STIINTA „LUMINII VII” − BIOFOTONICA − ofera o invatatura pe care putini o cunosc explicit: lumina care izvoraste din interiorul organismului omenesc − AURA UMANA − este una de natura „biolaser” (cf. Fritz-Albert Popp, 1989). Argumentand inedit o atare cunoastere prin aceeasi „metoda a analogiei”, profesorul TRAIAN D. STANCIULESCU − „varf de compas” al unei echipe de Excelenta Romaneasca − explica cu prioritate mondiala cateva din aspectele emergente ale biofotonicii, intre care:

― structura si functionalitatea sistemelor fiintei umane − ADN, celula, organ, organism − in calitate de sisteme specifice de „laseri biologici”, inlantuiti si intricati;

― generarea / stocarea / eliberarea resurselor profunde de energie si informatie ale organismului, suport esential al metabolismului uman;

― modul dual de functionare a sistemelor biologice in calitate de dualitate corpuscul-unda (substanta-energie vs. informatie-camp), generatoare de bioplasma (sisteme MAGRAV);

― realizatea proceselor de transfer informational − intra / inter-sistemice ale organismului uman − prin intermediul mecanismului de „rezonanta holografica”, suport al gandirii si limbajului, sursa a tuturor fenomenelor para-fizice / psihice cunoscute;

― imbatranirea si moartea ca fenomen de transfer treptat al resurselor fiintiale substantial-energetice in resurse de natura informational-radiante, a memoriei de substrat in memorie de camp etc.;

― coerenta „sistemelor ierarhizate” ale lumii, in calitate de „complexe holografice”, substantializate sau nu, presupunand implicarea sine-qua-non a unor sisteme de „laseri naturali”, de la sistemele (meta)cosmice pana la cele (trans)umane.

● Valorificarea acestor cunostinte inedite se deschide tehnologic catre directii de interes aplicativ, ecologic-sanogene, precum: sanatate (medicina integrativa), energie si hrana, arhitectura si productie artefactuala (vestimentatie, mobilier etc.), arta biofotonica etc. Toate aceste domenii de interes prefigureaza publicul − de specialitate, dar nu numai − care poate beneficia de informatiile cursului: o sursa cognitiva de exceptie, care conjuga Excelenta Romaneasca cu cea a lumii largi.

***

In concluzie, a corela contributiile biofotonicii cu cele ale „stiintei plasmei” si reciproc − o performanta pentru prima oara realizata acum − reprezinta un extrem de pretios si sinergetic mod de A FI IMPREUNA. O EMERGENTA LA PATRAT.

Duminica 27 Iunie 2021 la Hotel International, sala Observator de la ora 11.00, sa participati la evenimentul special in care vor fi prezentate la nivel stiintific, conexiunea dintre stiinta plasmei si stiinta semio-bio-fotonica.

Inscrierile se fac la adresa de e-mail cu subiectul „STIINTA”.

Va multumim!

comentariile sunt inchise