Acasa Nano Info Curs: Plasma la Fagaras

Curs: Plasma la Fagaras

Asociatia Stiintifica Plasma Romania alaturi de membrii grupului de studii Plasma Brasov sustine la invitatia comunitatii locale, primul curs al tehnologiei Keshe GANS din orasul Fagaras.

Am pregatit un program creativ si interactiv usor de asimilat de orice persoana indiferent de nivelul de cunoastere acumulat si invitam in mod special medici, doctori, asistenti medicali, farmacisti, psihologi si terapeuti ai medicinei alternative si complementare si facilitatori de dezvoltare personala.

A.S.P.R. are misiunea de a realiza proiecte educationale, activitati stiintifice in sistemul de cercetare-dezvoltare-inovare tehnologica a noilor stiinte, rezultate din cercetarea noilor stari ale materiei descoperite care au dus la diversificarea proprietatilor in domeniul stiintei plasmatice.

Evenimentul este gratuit si este organizat in sala de curs a Asociatiei Regionale de Dezvoltare Comunitara Transilvania, adresa strada Republicii, nr. 11, iar inscrierile se fac la nr de telefon 0723.377.771

Corpul nostru este o colectie de milioane de campuri magnetice dinamice care se reunesc si interactioneaza pentru a forma o plasma pe care o definim drept corpul uman. Aminoacizii, proteinele, muschii, oasele, pielea, sangele sunt diferite atuuri ale Campurilor MaGrav (campurile magnetice si gravitationale) plasme individuale care se combina pentru a crea corpul.

Cu aceasta noua intelegere, incepem sa aflam ca boala din organism este pur si simplu un dezechilibru in campurile MaGrav, indiferent daca este vorba despre ficat, inima sau creier. Folosind Stiinta Campurilor suntem capabili sa procesam corpul folosind diferite dispozitive pe care Fundatia Keshe le-a dezvoltat. Aceasta tehnologie ne permite sa cream medii de camp Magrav in jurul corpului. Corpul este apoi capabil sa ia ceea ce are nevoie din acest mediu si sa se refaca intr-o stare echilibrata.

Invatand sa va creati propriile materiale Nano si GANS, aveti acum instrumentele si oportunitatea de a va procesa propriul corp inapoi la o sanatate optima.

Aflati cum si luati responsabilitatea pentru propria SANATATE!

Program:
Secventa 1 Sambata, 21 martie, ora 11.00 – 16.00
• Notiuni introductive din stiinta plasmatica,
• Metode de realizare a nano materialelor,
• Metode de realizare a GANS-urilor de baza (CO2/ZnO/CH3/CuO),
• Realizarea GANS-urilor din plante, vitamine si minerale.

Secventa 2 Duminica, 22 martie, ora 11.00 – 16.00
• Beneficiile GANS-urilor in Sanatate,
• Alimentatia energetica cu plasma,
• Prezentarea testimonialelor si experientelor,
• Prezentarea inovatiilor,
• Propuneri de colaborare.

Un eveniment organizat de http://ardct.ro/ si sustinut de Plasma Romania suporteri ai Fundatiei Keshe .

Va multumim!

comentariile sunt inchise