Creme plasmatice Nuca Organic la Mezanin Market

Timp de 10 weekenduri mici antreprenori vor prezenta bijuterii, produse de design interior, băuturi și sosuri interesante, haine pentru copii și pentru adulți, produse eco-friendly, cărți, dulciuri și miere în combinații sănătoase, genți speciale, cosmetice naturale, decorațiuni de poveste și jucării. Fiecare categorie are un număr limitat de locuri.

In perioada 8-9 Februarie compania de cosmetice Nuca Organic prezinta produsele cu plasma care pot fi achizitionate la preturi reduse.

http://www.nucaorganic.ro/produse/pentru-corp/crema-hidratanta-pentru-corp-200ml

http://www.nucaorganic.ro/produse/pentru-fata/crema-hidratanta-si-nutritiva-pentru-fata-50ml

Produsele plasmatice Nuca Organic in Romania pot fi achizitionate din:
In Bucuresti, in magazinele Floare de colt si Remedia vert, Promenada Mall , Afi Cotroceni, Park Lake Mall, Cora Pantelimon, Centru Vulcan si Orhideea Mall,
In Brasov,la Mall Coresi si Carefour (calea Bucuresti),
In Iasi, Centru Comercial Felicia si Palace Mall,
In Cluj, Iulius Mall,
In Deva, Shopping City Mall,
In Sibiu, Shopping City Mall si Kaufland – Strand,
In Constanta, City Mall,
In Ploiesti, Afi Mall si Mall Shopping City.

Intreg conceptul Nuca Organic a pornit din dorinta de a avea o piele sanatoasa avand grija de ea natural, fara sa o asaltezi zilnic cu toxine si substante chimice dure, ci doar cu produse organice, sigure, care sa-i redea frumusetea proprie.

Ghidandu-ne dupa aceasta filosofie si observand, totodata, ca suntem inconjurati de tot mai multe produse ale caror ingrediente nici nu le putem pronunta, am decis sa cream o linie de cosmetice handmade, de origine 100% naturala, fara nici un strop sintetic, special conceputa pentru a hrani si proteja sanatatea pielii si a corpului.

Ingredientele folosite in formularea retetelor au fost atent alese dupa multi ani de cercetari, deoarece am urmarit sa imbinam proprietatile fiecaruia incat sa obtinem produse de ingrijire care sa respecte fiziologia pielii si sa mentina echilibrul acesteia.

Astfel imbinand toate aceste idei si ingrediente am creat cosmeticele Nuca Organic deoarece credem in frumusete fara compromisuri.

Va multumim!

comentariile sunt inchise