Acasa Plasma Art Inovatii GANS Crema de fata cu GANS Telomer si Catina

Crema de fata cu GANS Telomer si Catina

Ghidandu-ne dupa aceasta filosofie si observand, totodata, ca suntem inconjurati de tot mai multe produse ale caror ingrediente nici nu le putem pronunta, am decis sa dezvoltam o linie de cosmetice plasmatice, de origine 100% naturala, fara nici un strop sintetic, special conceputa pentru a hrani si proteja sanatatea pielii si a corpului.

Ingredientele folosite in formularea retetelor au fost atent alese dupa multi ani de cercetari, deoarece am urmarit sa imbinam proprietatile fiecaruia incat sa obtinem produse de ingrijire care sa respecte fiziologia pielii si sa mentina echilibrul acesteia.

Pentru a oferi produselor substante active de o calitate superioara am ales uleiurile presate la rece, obtinute din culturi ecologice, pentru a-si pastra toate proprietatile nutritive.
In timp ce extractele, vitaminele si antioxidantii din compozitii au puritate inalta, cu o concentratie mare de principii active, ceea ce ofera o actiune mai intensa.

Ingrediente: GANS Telomer ( plasma cu 120 ingrediente atent selctionate pentru activarea enzimei telomeraza), ulei de catina, ulei de marula, acid hialuronic, bisabolol extras din musetel, extract de schizandra, extract de rozmarin, vitamina E, niacinamida (vitamina B3).

Cititi termenii si conditiile de utilizare a dispozitivelor si a informatiilor prezentate!

Creatiile stiintifice realizate in STOC LIMITAT sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile se pun la dispozitie la adresa de e mail  cu subiectul „CREATII”, iar ele se realizeaza in modele unicat in functie de cerintele persoanei care doreste sa le experimenteze.

Toate testimonialele primite in urma experimentarii acestei inovatii, vor fi directionate catre echipa de studenti romani din programul medical al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.

https://plasmaromania.rojurnalul-stiintific-plasmatic/

comentariile sunt inchise