Cosmetice cu plasma certificate de Nuca Organic

Intreg conceptul Nuca Organic a pornit din dorinta de a avea o piele sanatoasa avand grija de ea natural, fara sa o asaltezi zilnic cu toxine si substante chimice dure, ci doar cu produse organice, sigure, care sa-i redea frumusetea proprie.

Ghidandu-ne dupa aceasta filosofie si observand, totodata, ca suntem inconjurati de tot mai multe produse ale caror ingrediente nici nu le putem pronunta, am decis sa cream o linie de cosmetice handmade, de origine 100% naturala, fara nici un strop sintetic, special conceputa pentru a hrani si proteja sanatatea pielii si a corpului.

Ingredientele folosite in formularea retetelor au fost atent alese dupa multi ani de cercetari, deoarece am urmarit sa imbinam proprietatile fiecaruia incat sa obtinem produse de ingrijire care sa respecte fiziologia pielii si sa mentina echilibrul acesteia.

Astfel imbinand toate aceste idei si ingrediente am creat cosmeticele Nuca Organic deoarece credem in frumusete fara compromisuri.

Recomandate de Asociatia Stiintifica Plasma Romania sunt primele doua produse care au primit certificari europene si sunt realizate in Romania cu tehnologia Magnetica Gravitationala a savantului iranian M.T. Keshe:

CREMA HIDRATANTA SI NUTRITIVA PENTRU FATA – 50ML
http://www.nucaorganic.ro/produse/pentru-fata/crema-hidratanta-si-nutritiva-pentru-fata-50ml

CREMA HIDRATANTA PENTRU CORP – 200ML
http://www.nucaorganic.ro/produse/pentru-corp/crema-hidratanta-pentru-corp-200ml

Nuca Organic ofera transportul gratuit pentru comenzi de peste 250 lei.

Suntem tare bucurosi sa anuntam ca de astazi cele 2 produse cu plasma Nuca Organic sunt prezente in Farmaciile Tei din Bucuresti, plafarele Floare de Colt din Bucuresti (Promenada Mall, Baneasa Shopping City, Afi Palace Cotroceni si Cora Pantelimon), unde le puteti si testa.

Incepand de luni 08.07.2019 ajungem si in Brasov, Deva, Piatra Neamt si Constanta.

comentariile sunt inchise