Cilindrii plasma-bio-fotonici

Dispozitivul este creat manual de cercetatorii romani care au parcurs etapele de cunoastere a Stiintei Plasmatice si a Stiintei Semio-Bio-Fotonice.

DSCN1846

Dispozitivul complet este format din 2 perechi de cilindrii: SOLAR-LUNAR si YIN-YANG.

Terapiile experimentale se pot realiza si cu o singura pereche de cilindrii.

Cilindrul Solar este format in exterior din Cupru, iar cilindrul Lunar este format in exterior din Zinc, iar la capetele exterioare sunt montate aplicatii a tehnologiei plasmatice Keshe GANS.

In interiorul inovatiei este o combinatie a medicinii vibrationale a plantelor, cristalelor cu actiunea benefica a magnetilor, a pulberilor materiei organice si anorganice.

Cilindrii YING si YANG sunt formati dintr-o combinatie de pulberi de materie organica si anorganica, iar in capetele exterioare este montata o aplicatie a tehnologiei Keshe GANS, care amplifica campul bio-fotonic.

DSCN1845

Actiunea terapeutica completa se realizeaza cu cilindrii Solar-Lunar si cilindrii YING-YANG, iar metodele de procesare a afectiunilor se pun la dispozitie celor interesati. Timpul de procesare a unei afectiuni intr-o sesiune este de minim 2 minute si maxim 60 minute.

Se recomanda experimentarea asupra afectiunilor: cardio-vasculare, gastro-intestinale, neurotofice, ginecologice,hipo si hypertensive, afectiuni ale cailor respiratorii, astm, alergii, insomnie, dureri de cap, depresii, fracturi osoase, impotenta, menopauza, prostate, tumori tiroidieni si a diabetului zaharat,

DSCN1848

Dispozitivele sunt utile persoanelor de orice varsta, sunt un mijloc de insanatosire a organismului uman si creste nivelul de energie al organismului ceea ce este foarte important pentru sportive si persoanele cu un regim de munca intellectual si fizic intens. Energia dispozitivului contribuie la cresterea continutului de serotonina din organismul uman ceea ce ajuta la eliminarea depresiei.

Ca urmare a actionarii cilindrilor energetici asupra trupului fizic si corpurilor subtile, energia se distribuie armonios intre organe si sistem, se elimina dezechilibrul patologic, se activeaza functiile de regenerare si se creaza conditiile in care afectiunile de sanatate se echilibreaza usor.

Nu folositi aplicatiile tehnologiei KESHE GANS pentru Sanatate daca sunteti insarcinata sau alaptati, daca aveti implanturi electronice (by pass etc) sau tije metalice, daca nu au trecut 21 de zile de la operatie, daca ati realizat transfer de organe.

Cititi termenii si conditiile de utilizare a dispozitivelor si a informatiilor prezentate!

Creatiile stiintifice realizate in STOC LIMITAT sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile se pun la dispozitie la adresa de e mail  cu subiectul „CREATII”, iar ele se realizeaza in modele unicat in functie de cerintele persoanei care doreste sa le experimenteze.

Toate testimonialele primite in urma experimentarii acestei inovatii, vor fi directionate catre echipa de studenti romani din programul medical al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.

https://plasmaromania.ro/jurnalul-stiintific-plasmatic/

 

comentariile sunt inchise