Acasa Plasma Art Inovatii GANS Caciula plasma biofotonica

Caciula plasma biofotonica

Caciula multifunctionala de iarna model Floarea Vietii unisex, este potrivita pentru utilizarea in activitati sportive precum si in viata de zi cu zi este realizata intr-o singura marime universala.

Materialul inteligent de inalta calitate este proiectat pentru vreme rece de toamna la primavara si mentine temperatura corpului excelent.

Sunet si lumina intr-o singura nano particula cuantica devine o semnatura energetica benefica celulelor si sufletului tau. Dezvoltam un design vestimentar spatial care incepe sa produca schimburi de campuri plasmatice biofotonice intre tine si mediul inconjurator intr-o armonie divina.

Manifestarea stiintelor universale sub forme de psiho-geometrie sacra deschide noi porti multidimensionale pentru tine si tot ce este viu in jurul tau.
Tehnologia spatiala Keshe GANS impreuna cu tehnologia Biofotonica atrage atentia sufletelor care vor incepe produca vortexuri cu generoasele campuri plasmatice integrate in tesatura.

Joaca a inceput la nivel cuantic pentru fiecare utilzator unic al produsului multidimensional si are potentialul de a dezvolta abilitatile latente unicului consumator daca este utilizat in momentele de relaxare.

Cand o persoana va priveste caciula, ea va asocia grafica cu un lucru personal, iar asta va activa memoria, va trezi sufletul si constiinta care vor activa la randul lor AND/ARN-ul ca o consecinta a activarii constiintei.
Sa aveti calatorii minunate si tineti minte ca PlasmArt este aici.

Datorita tehnologiei inteligente si a geometriei prezente in textura materialului, aducem mai aproape de celulele voastre un complex geometric energo-informational de natura vegetala, organica si anorganica, care in functie de numarul de utilizari al produsului, pot fi resimtite urmatoarele beneficii:
– rezistenta ridicata ultravioleta,
– reducerea durerilor,
– reducerea stresului,
– cresterea hidratarii,
– rezistenta la oboseala,
– capacitate ridicata de atentie si memorare,
– circulatie imbunatatita,
– efecte de intinerire,
– metabolism mai activ,
– muschi mai eficienti,
– sistem imunitar imbunatatit,
– capacitate ridicata la efort.

Nano materialul textil a fost testat cu succes la Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Textile si Pielarie din Bucuresti si la Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara,, Horia Hulubei,, din Magurele.

Comenzi la www.plasmart.ro

comentariile sunt inchise