Acasa Plasma Art Inovatii Biofotonice Bratara biofotonica Pa Kua

Bratara biofotonica Pa Kua

Inovatia dispune de un complex bio-energo-informational, pe scurt medicina vibrationala, care armonizeaza celulele utilizatorului. Dispozitivul vibrational bio-fotonic s-a nascut printr-o cercetare indelungata asupra elementelor din natura vegetala, organica si anorganica ce il compun.

Reusim sa aducem un aport de noutate, utilizand o metoda neinvaziva, care nu are efecte secundare si nici contraindicatii si se poate aplica in orice gen de patologie si la pacienti de orice varsta. Am ales sa includem in tehnologia biofotonica principalul simbol din Feng Shui cunoscut sub numele de  PA KUA, format din 8 parti/laturi care semnifica 8 tipuri de noroc.

Pa Kua are o mare varietate de intelesuri simbolice, asociate fiecareia dintre cele opt directii. Analiza atenta a acestor intelesuri reprezinta primul pas in imbunatatirea spatiului vital, pentru a genera sentimente pozitive. Chiar daca nu faceti nimic altceva in afara de utilizarea simbolurilor Pa Kua, tot veti reusi sa creati o atmosfera perfect armonioasa, care genereaza o stare relaxata de bine. Vor aparea multe oportunitati de a va imbunatati viata, de a va bucura de o sanatate de fier si de a avea parte de relatii fericite. De asemenea, va veti bucura de bunastare materiala si veti avea parte de venituri mai mari

Purtarea zilnica a bratarii biofotonice amplifica forta vitala si reduce gradul de incarcare psihomentala sau gradul de stress neuropshic.

Cititi termenii si conditiile de utilizare a dispozitivelor si a informatiilor prezentate!
Creatiile stiintifice realizate in STOC LIMITAT sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile se pun la dispozitie la adresa de e mail cu subiectul „CREATII”, iar ele se realizeaza in modele unicat in functie de cerintele persoanei care doreste sa le experimenteze.

comentariile sunt inchise