Bratara bio-fotonica

Inovatia dispune de un complex bio-energo-informational, pe scurt medicina vibrationala, care armonizeaza celulele utilizatorului. Dispozitivul vibrational bio-fotonic s-a nascut printr-o cercetare indelungata asupra elementelor din natura vegetala, organica si anorganica ce il compun.

Reusim sa aducem un aport de noutate, utilizand o metoda neinvaziva, care nu are efecte secundare si nici contraindicatii si se poate aplica in orice gen de patologie si la pacienti de orice varsta.

Purtarea zilnica a bratarii amplifica forta vitala si reduce gradul de incarcare psihomentala sau gradul de stress neuropshic.

Dispozitivul are o actiune tridimensionala si 2 functii:

  • armonizarea organismului prin reglarea chakrelor, fapt ce conduce la schimbarea culorii aurei, de obicei catre culoarea violet sau verde. Regleaza efectele gradului de incarcare al organismului datorate campurilor de bruiaj (campuri electro-magnetice, radiatii ionizate, campuri geopatogene, substante cu efect toxic, dar si energia degajata de gandirea negativa a propriei persoane sau ale celor din jur)
  • tratament direct in zonele dureroase cat si in punctele aferente chakrelor de baza.

Cititi termenii si conditiile de utilizare a dispozitivelor si a informatiilor prezentate!
Creatiile stiintifice realizate in STOC LIMITAT sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile se pun la dispozitie la adresa de e mail cu subiectul „CREATII”, iar ele se realizeaza in modele unicat in functie de cerintele persoanei care doreste sa le experimenteze.

comentariile sunt inchise