Bobine nano

Oferim urmatoarele nano materiale realizate pentru a fi studiate in realizarea GANS-urilor:

Set 4 bobine din 126 de spire din sarma cupru 2,5mm
Schimb de energie: 250 lei

Kit pentru realizarea GANS-urilor CO2, ZnO, CH3, CuO cu 4 bobine nano din cupru si 4 metale de interactiune in reactor.
Schimb de energie: 350 lei

Cuprul nano-acoperit este utilizat pentru cele mai multe aplicatii ale tehnologiei cu plasma.

Acoperirea se face chimic prin gravare cu NaOH. In cursul procesului de acoperire, apar „goluri” intre atomii stratului exterior de cupru si nanostraturile, care devin centrul energiei si informatiilor prin interactiuni specifice campului magnetic. Pe suprafata de cupru se formeaza straturi microscopice mici, care la randul lor constau din particule mici care arata ca fire. Datorita dimensiunii lor in gama Nano-metru (extrem de mica), acestea se numesc „Nano-fire”.
Acesta este motivul pentru care acoperirea este denumita si Nano-acoperire. Aceste nanostraturi au proprietatea de a creste in timpul procesului de acoperire.

Indiferent daca este vorba despre productia de GANS sau utilizarea in dispozitive, Nano-acoperirea apartine componentei de baza a tehnologiei Plasma.

Nano materialele sunt realizate in STOC Limitat si sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile de livrare se pun la dispozitie la adresa de e mail cu Subiectul „NANO”.

Cititi termenii si conditiile de utilizare a dispozitivelor si a informatiilor prezentate!

Toate testimonialele primite in urma experimentarii acestor nano materiale, vor fi directionate catre echipa de studenti romani din programul medical al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.

Jurnalul Stiintific Plasmatic

Va multumim

comentariile sunt inchise