Acasa Plasma Art Inovatii GANS Bagheta plasmatica cu magneti

Bagheta plasmatica cu magneti

Totul este simplu si eficient cu noua creatie stiintifica multifunctionala realizata de cercetatorii grupului de studii Plasma Romania. Bagheta se compune din sticla de laborator, magneti si diferite tipuri de Gans CO2 / ZnO / CH3 / CuO, in functie de cerintele experimentului.


Mod de utilizare:


Bagheta se poate folosi in alimentatie, prin introducerea ei in recipiente cu apa, unde campurile magnetice gravitationale ale Gans-ului supus sub actiunea de presiune din partea magnetilor, incepe sa elibereze rapid campuri generoase de plasma, astfel apa se poate folosi dupa cateva minute de la introducerea in baghetei in recipient.
In sanatate bagheta poate fi folosita asemenea unui creion de durere pentru a energiza un organ, prin folosirea ei deasupra punctelor reflexo care se afla la maini sau talpi.
In agricultura se pot folosi mai multe baghete care se vor introduce in tevile de irigat, ghivece sau in apropierea rasadurilor se planteaza in diferite forme geometrice pentru a forma o curgere armonioasa a campurilor magnetice gravitationale.

Recomandam evitarea pozitionarii aplicatiilor plasmatice in apropierea dispozitivelor electromagnetice.

Toate testimonialele primite in urma experimentarii acestei inovatii, vor fi directionate catre echipa de studenti romani din programul medical al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.

Creatiile stiintifice sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile se pun la dispozitie la adresa de e mail cu Subiectul „CREATII”, iar ele se realizeaza in modele unicat in functie de cerintele persoanei care doreste sa le experimenteze.

comentariile sunt inchise