Tesla Micro Plasma Armonizator

Va invitam sa participati la cercetarea experimentala a dispozitivului hibrid portabil Armonizator Tesla Micro Plasma in domeniul Sanatatii si Alimentatiei si sa va bucurati de efectele benefice ale campurilor plasmatice oriunde va deplasati.

Donatia oferita din inima pentru dispozitivul Armonizator Tesla Micro Plasma este de 150 euro si este realizat in stoc limitat. Conditiile de participare se ofera la adresa de email: cu Subiectul: „Armonizator Micro”.

Efectele benefice pe care le urmarim sunt:
Conexiuni directe cu divinitatea fara intermediari;
Impamantarea plasmatica si contact cu Mama Pamant;
Echilibrarea emotionala – spirituala;
Reducerea nivelului de stres la locul de munca;
Echilibrarea campurilor de radiatii electromagnetice;
Reducerea alimentatiei zilnice;
Energizarea celulelor si cresterea chefului de viata;
Accelerarea procesarilor la tratamente;
Capacitate imbunatatita a concentrarii in timpul practicilo spirituale;
Reducerea durerilor din corpul fizic;
Dezvoltarea abilitatilor latente;
Somn odihnitor si memorarea viselor;
Conexiuni subtile stabile cu alte entitati;

Unitatea Armonizator Tesla Micro Plasma cu diametrul de 5,5 cm este captatoare de campuri plasmatice care provin de la Antena Plasma Generator independent wireless care are o acoperire globala. Toate rezultatele inregistrate in cercetarea interactiunilor sunt prezentate publicului in direct pe zoom la sfarsitul fiecarei luni.

Important de stiut este ca dispozitivul Armonizator Tesla Micro Plasma nu se recomanda a fi folosit de persoanele care au tije metalice mari in corp, care au realizat transplant de organe, care au sisteme electronice atasate de corp, daca nu au o distanta de 21 de zile de la ultima operatie, femeilor in timpul sarcinii sau in primii 2 ani dupa nasterea copiilor.

Va multumim si va iubim,
Asociatia Stiintifica Plasma Romania

comentariile sunt inchise