Acasa Nano Info Curs: Plasma si Inteligenta Inimii

Curs: Plasma si Inteligenta Inimii

Corpul nostru este o colecție de milioane de campuri magnetice dinamice care s-au reunit si interactioneaza pentru a forma o plasma pe care o definim drept corpul uman. Aminoacizii, proteinele, muschii, oasele, pielea, sangele sunt diferite atuuri ale Campurilor MaGrav (campurile magnetice si gravitationale = MAGRAVS ) Plasme individuale care se combină pentru a crea corpul.

Cu această noua intelegere, incepem sa aflăm ca boala din organism este pur si simplu un dezechilibru in campurile MaGrav, indiferent daca este vorba despre ficat, inima sau creier. Folosind stiința campurilor plasmatice suntem capabili sa procesam corpul folosind diferite dispozitive pe care cercetatorii Asociatiei Stiintifice Plasma Romana le-au dezvoltat. Aceasta tehnologie spatiala ne permite sa cream un mediu de campuri Magrav in jurul corpului. Corpul este apoi capabil să ia ceea ce are nevoie din acest mediu si sa se refaca intr-o stare echilibrata.

66837909_2211919058930016_2709451449774899200_n

Este foarte important sa intelegem acest aspect. Daca ceea ce urmeaza sa vina este programabil prin intentie, inseamna ca putem alege exact cum sa fie programat. Putem alege cu ce frecventa sa fie programat, ce ganduri, ce sentimente, ce realitate. Si lucrul cel mai fascinant, in acelasi timp cu sosirea Plasmei, zgomotul exterior va deveni si mai puternic.

BAGHETA DIRECTIE

Invatand sa va creati propriile materiale Nano si GANS, aveți acum instrumentele si oportunitatea de a va procesa propriul corp inapoi la o sanatate optima in coerenta intre Suflet si Inima.

Prezinta:
Profesor Institute HeartMath – Dipl. Ing. Simona Wolfer (grup de studii Plasma Sibiu) https://www.heartmath.com/
Cercetator Barbu Constantin la Asociatia Stiintifica Plasma Romania si student la Institutul Spatial al Fundatiei Keshe.

SAMBATA 14 Septembrie, ora 14.00 – 19.00.
Atelier teoretic 
Subiecte:
1. Aspecte fiziologice ale comunicarii inimii cu creierul si corpul,
2. Ce este de fapt stresul si cum il putem utiliza?
3. Tehnici de transformare a emotiilor cu biofeedback Software HeartMath,
4. Beneficiile coerentei pentru cresterea calitatii GANS-ului.

Atelier practic:
1. Cum ajungi la scopul inimii tale?
2. Harta emotiilor,
3. Ce emotii iti disturba claritatea mentala si sanatatea ?
4. Primii pasi in manifestare,
5. Meditatie colectiva HeartMath.

Programul educational se desfasoara la Sala Polivalenta din Bucuresti, la sediul Centrului de Studii si Cercetari Frontale „TARKSHYA 444”. Intrarea se face simplu prin accesarea intrarii principale a Salii Polivalente, dupa care se urmareste culoarul din dreapta.

Schimb de energie: Donatie 50 lei.
Locurile sunt limitate si nu se fac rezervari !!!

Curs organizat de Centrul de studii si cercetari frontale Tarkshya 444, Inuitive Life si Asociatia Stiintifica Plasma Romania.

Va multumim!

comentariile sunt inchise