acasa Plasma Art Inovatii Magravs Trusa plasmatica de prim ajutor

Trusa plasmatica de prim ajutor

Kit-ul se compune din Plasturi cu Gans CO2 + ZnO, creion pentru durere si un flacon cu GANS CO2 + ZnO.

Trusa Keshe de prim ajutor pentru sanatate este de mare utilitate daca este folosita corect. Trebuie stiut ca gradul de reusita si divesitatea utilizarii ei, depinde doar de limitele imaginatiei utilizatorului. Experimentati, incercati, cu receptivitate si intentie pozitiva si va fi superb.

Plasturii cu Gans aflati in trusa, se aplica pe locul dureros, cel mai simplu tin timpul noptii, chiar peste un tricou sau o camasa mai subtire si se leaga peste ei cu un fular sau un prosop mai gros. Plasturii se folosesc in pungile de plastic asa cum sunt predate si nu se scot din pungi. Se pot folosi si ziua daca munca permite. La acesti plasturi nu exista reactii adverse intalnite de persoanele care le-au utilizat, iar durata de folosire nu este critica sau impusa. Se folosesc dupa necesitati in urma studierii a informatiilor de la sectiunea Sanatate.

Nano pen instalat intr-un marker vechi

Creionul de durere aflat in trusa, se utilizeaza pentru dureri concentrate intense, durata sa de utilizare fiind de ordinal 3-10 minute/sedinta repetandu-se de 3-4 ori pe zi, in cazuri severe. De obicei durerile cedeaza dupa cateva minute de utilizare. Pentru zonele sensibile (ochi, cap, organe etc) creionul se utilizeaza prin zonele reflexogene din palme sau talpi. De asemenea exista expusa o schema cu zonele reflexogena dar si cu partea activa ( emitatoare) la femei ( mana stanga) si la barbat (mana dreapta), cu aceste maini este recomandat sa se tina creionul plasmatic in timpul utilizarii, daca este posibil.

Flaconul cu GANS CO2+ZnO, prezent in trusa, este folosit pentru a prepara apa plasmatica de Gans necesara fie pentru a reimprospata Gans-ul din plasturi, dupa o perioada mai lunga de folosire, fie pentru consum dupa o buna studiere a informatiilor de la sectiunea GANS si Sanatate. Se recomanda golirea GANS-ului din flacon intr-o sticla de plastic de 1/2 L, care se umple apoi cu apa distilata sau de izvor, plata sau potabila. Dupa depunerea completa a GANS-ului pe fundul sticlei ( circa 1 ora), se extrage cu seringa o cantitate de 5 ml de apa plasmatica Gans, care se foloseste fie la umezirea suplimentara a plasturilor existenti, fie la crearea altor plasturi asemanatori, fie se pune intr-o sticla de 1L cu apa potabila, care apoi se consuma direct ca apa de baut, sau se pune la ceai, cafea, mancare, pulverizatoare, sau se clatesc mainile, fata etc, avand efecte benefice in toate cazurile.GANS-ul din sticla NU se consuma!! Aceasta sticla poate fi folosita pe o durata practice nedeterminata, reumpland-o cu apa potabila/distilata de fiecare data cand scade cu cativa cm de la partea superioasa si lasand-o din nou sa se limpezeasca.

Creatiile stiintifice care au la baza tehnologia Magravs, sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile se pun la dispozitie la adresa de e mail office@plasmaromania.ro cu subiectul „CREATII”, iar ele se realizeaza in modele unicat in functie de cerintele persoanei care doreste sa le experimenteze.

comentariile sunt inchise