Reactor nava spatiala.

Autori: , Data articol: 2018-06-20


Fabricarea Gans-ului si utilizarea campurilor gravitationale contin campuri magnetice, iar acestea sunt intotdeauna mai puternice. GaNS-ul poate fi gravitational sau magnetic si acest lucru este foarte important pentru utilizarea acestuia in reactoarele dinamice. Toii oxizii (CO2, ZnO, CuO) si alte Gans-uri sunt gravitationali. Hidrogenul pentru calatoria in spatiu este, de asemenea, considerat gravitational; Deuteriul ( H2 ) este neutru si Tritiu (H3), sau CH3 este magnetic, iar din fuzionarea lor in acelasi reactor se obtine Gans de Neutron.

Putem vedea liniile campului magnetic al unui magnet, de exemplu, daca plasam magnetul sub o foaie cu particule fine de fier. Apoi, particulele de fier vor fi pozitionate in functie de liniile de forta. Dar vedem si spatii intre aceste linii. Fiecare dintre aceste spatii este creat de liniile de forta care merg in directia opusa. Aceasta inseamna ca, campul N al magnetului este campul N pentru campul magnetic si campul S pentru gravitatie si invers, asemenea pare ca yin-yang: in momentul in care ne miscam intr-o directie, ne mutam simultan in directia opusa. Campul gravitational absorbit de campul N este mai puternic decat campul gravitational S, deoarece campul magnetic este intotdeauna mai puternic decat campul gravitational.
Cel mai bine este sa uscati Gans-ul si apoi sa adaugati putina apa. Este important ca toate Gans-uri sa fie legate intre ele pentru ca interactiunea sa aiba loc. Daca, de exemplu, intr-o Formatie Stea de reactoare dinamice, exista oxizi in baza si in partea superioara Gans CH3, este necesar sa se puna cateva picaturi de Gans CH3 in fiecare reactor de la baza. Pentru reactorul spatial sunt necesare numai GaNS-H, -H2 si -H3. Si acesta este raportul in masa care determina puterea combustibilului; cu cat este mai mare raportul, cu atat este mai puternic. Pentru a calcula raportul, ne uitam la greutate; de exemplu, daca adaugam 1g dintr-o componenta gravitationala si 5g dintr-o componenta magnetica, campurile vor fi magnetice si dispozitivul va fi iradiat in loc sa contina campurile. Daca, pe de alta parte, plasati un raport gravitational foarte mare (H) si un raport magnetic foarte scazut (H3), campurile magnetice vor fi stocate si comprimate; ei pot apoi "deschide". Daca hidrogenul este deschis, va aparea o lumina.
Un raport de 24 la 1 pare un inceput bun. Elementele unei ordini mai grele (numarul atomic) pot purta campurile elementelor unei ordini mai usoare. Este posibil sa se modifice puterea Gans-ului prin utilizarea altor Gans-uri in mediul sau. Puterea campului de Gans se poate extinde foarte mult; in mod normal, este mai puternic atunci cand a fost uscat. Este important sa vedem cum si unde a fost stocat Gans-ul, deoarece este influentat de alte sisteme si materiale cu Gans in mediul sau. Deci, este bine sa pastrati impreuna materialul Gans pentru realizarea reactoarelor spatiale.O minge goala in centr,un spatiu gol in centrul reactoarelor permite formarea de Plasma Libera.
Plasma nu poate fi ascunsa de materie ca peretii, ci de interactiunile campului. O nava spatiala este creata in primul rand de un camp care este continut. In mod ideal, vrem sa cream un camp toroidal care alimenteaza nucleul de sus pentru a deschide campurile. Prin urmare, este important sa se elimine toate pierderile posibile (pierderi in directia sectorului, blocarea vantului, campuri prea puternice sau prea slabe, reactoare in mediul sau etc.).
Structura navei cea mai buna sursa de energie pentru motoare si reactoare este curentul direct (DC) sau plasma (bateriile cu plasma). Toate filtrele, bateriile si panocontrolorii trebuie sa se afle in interiorul navei spatiale. Prea multe miscari umane diminueaza campurile. H2 este bun pentru a contine campuri (nano acoperirea structurii reactoarelor cu GaNS-H2)
Primii oameni din spatiu, folosind tehnologia plasmei!
Aceasta metoda de deplasare, folosind protectia cu plasma Magravs pentru miscarea viitoarelor sisteme spatiale, va fi numita sistemul Magnetically Originated Joint Habitation and Nutrition (MOJHAN).

Pasagerii din aceasta locuinta a zonei de origine a omului si a nutritiei vor fi cunoscuti sub numele de "MOZAN".

Aceste noi denumiri unifica rasa umana prin folosirea denumirii tehnologiei si a metodei calatoriei sale, prin efortul colectiv al barbaților de a atinge acest punct de realizare stiintifica de-a lungul a mii de ani, prin evolutia lor progresiva iîn stiinta si tehnologie. Aceasta elimina denumirile dependente nationale, cum ar fi Cosmo sau Astro, iar restul din natțiunile unice si individuale, pentru efortul colectiv si pentru contributia tuturor locuitorilor planetei in diferite masuri de-a lungul timpului pentru a ajunge la acest punct in evoluția stiintifica.
Categorii articol

Star Formation


Autori articol


Documente articol


Linkuri articol