Nano acoperirea pentru incepatori in 8 zile.

Autori: , Data articol: 2018-05-02

Pasul 1. Curatarea pieselor.Perioada 2 ore.

Se folosesc manusile de plastic si un recipient de plastic in care se introduc piesele dupa care se spala cu apa agent chimic ( sapun , detergent) si buretele de bucatarie.Daca materialele prezinta impuritati dure, se curata cu un material abraziv fin ( smirghel de apa).Apoi urmeaza ca aceste piese sa fie uscate si sterse cu o carpa moale si introduse intr-un recipient si acoperite cu Otet de vin alimentar si un varf de sare neiodata sau clorura de sodiu NaCl, pentru 2 ore.
Partea 1
Partea 2

INTENTIA CONTEAZA.
Intentia dvs. pe toata durata proceduri este extrem de importanta in timpul intregului proces, deoarece va avea un efect asupra rezultatului dvs.
Procesul de realizare a nano materialelor incepe prin mentionarea intentiei cu voce tare,prin puterea Cuvantului Viu, cu palmele deschise in directia reactorului. Folosirea intentiei in producerea nano materialelor sau a GANS-ului este un proces simplu si eficient care aduce rezultate in aplicatiile realizate.
Echipa Plasma Romania a realizat o alogoritmare care o recomandam pentru primul pas in realizarea nano materialelor, astfel: ,,Eu sunt Creatorul acestui material si doresc sa il folosesc in aplicatia …….,, se completeaza ( sanatate, energie etc)’’, in Armonie, Abundenta si Prosperitate cu Planeta Vie albastra Pamant.Mulumesc’’
Pasul 2: Imersare in solutie caustica.Perioada 2 zile.

Aceasta etapa pregateste materialele pentru procesul de acoperire cu abur: O grilă de plasa zincata (rabitz) este plasata in partea inferioara a recipientului din plastic. Imprastiati solutie caustica NaOH 3,5 % ( 35 g la 1 l de apa ) si un varf de sare neiodata sau clorura de sodiu NaCl, suficient pentru a acoperi intregul fund al recipientului.

Se foloseste mereu in realizarea nano materialelor sau a materialului GANS, apa distilata/demineralizata cu valoarea de max. 4 ppm, masurata cu TDS metrul.

Inainte de a plasa placile (materialele ) in reactor, puteti gauri o mica gaura in colturile de sus ale placii (plăcilor) care vor fi folosite in pasul 3. Asezati (agatati ) bobinele si / sau placile direct in recipient pe fire de cupru izolate astfel incat acestea sa nu se atinga reciproc sau containerul. Placile stau pe plasa zincata, pe verticala, atarnate pe fire.

Asezati capacul, usor inclinat, pe recipient. Lasati o mica deschizătura. Se fierbe apa distilata la 65 de grade si se toarna in recipient prin orificiu pana cand apa acopera toate bobinele si / sau placile. Inchideti rapid deschiderea prin plasarea corecta a capacului pe recipient. Dacă este necesar, asezati o greutate pe capac pentru a evita scaderea aburilor. Lasati recipientul in aceasta stare timp de 24 de ore.

Atentie ! In timpul turnarii apei fierbinti, aburul va scapa. Va rugam sa purtati ochelari de protectie si mănusi de protectie in timpul acestui proces.Daca capacul nu etanseaza complet, se foloseste banda adeziva pentru etansare completa.

Atentie! Recomandam ca soda caustica sa fie de ceea mai inalta puritate, sub forma de pulbere pura sau sub forma de perle mici,in nici un caz sub forma de fulgi!
Pasul 3. Aburirea caustica.Perioada 2 zile.

Dupa 24 de ore, deschideti recipientul din plastic si scoateti tot lichidul dupa care realizati descarcarcarea pieselor (aranjare atomilor).

NOTA: Folositi manusi de fixare stranse (de exemplu, medicale) si ridicati placile din margini sau folositi un fir prin orificiul pe care l-ati forat in placi. Veti observa ca bobinele / placile au devenit negre. Aceasta este nano acoperirea.

Daca sunt piese care nu sunt acoperite complet, se poate folosi din solutia de la Pasul 2 pentru a pulveriza aceste piese.

Atentie! Depozitati sau eliminati corect lichidul, el se poate neutraliza daca folositi otetul din Faza 1.

Plasati mix cu soda caustica NaOH ( 35 g din cantitatea de apa ) pentru a acoperi partea inferioară a recipientului. Asezati capacul inclinat.

Se fierbe apa distilata/demineralizata la 65 de grade si se toarna prin gaura la o adancime de aproximativ 1-2 cm, pana lichidul se apropie de prima piesa agatata. Inchideti si sigilati rapid capacul pentru a opri scurgerea aburului.

Atentie ! Folositi ochelari de protectie si manusi de protectie in timpul acestui proces.
Partea 4

Pasul 4: Uscarea spalarea pieselor.Perioada 4 zile.

Bobinele si / sau placile incep acum procesul de uscare.

Se toarna lichidul din recipient se realizeaza din nou descarcarea pieselor. Lasati un pic de apa in recipient 1-2 cm si lasati-l acoperit.

La fiecare 6 ore, pentru următoarele 3 sau 4 zile, ia un multimetru (setat pe 200 mv DC ) si atinge cu polul negativ (negru) la un capat al placii si cu polul pozitiv (rosu) in mai multe pozitii pe marginile placii pentru a drena tensiunea placii.

Pentru bobine, in cazul in care aveti o bobina dubla, atingeti iesirea bobinei cu polul negativ al unui multimetru si la intrarea bobinei se atinge polul pozitiv al multimetrului pentru max. 10 secunde, pentru a se scurge de tensiune din bobina.

Cand acest proces este finalizat, nu atingeti niciodat materialul nano acoperit si asigurati-va ca bobinele si / sau placile nu se ating niciodata.Asigurati-va ca atingeti bobinele / placile NUMAI margini sau de sarmele in care au stat agatate atunci când trebuie sa le ridicati pentru a preveni deteriorarea nano straturilor.

Dupa uscarea pieselor, piesele au nevoie sa fie spalate pentru indepartarea sodei caustice, astfel se fierbe apa distilata la 65 de grade si spalam piesele de 3 ori in ape diferite dupa care se realizeaza uscarea pentru cateva ore, dupa care se pot folosi in toate aplicatiile sistemului Magravs.
Ce este nano acoperirea ?

Va uram mult succes si va recomandam sa realizati poze la fiecare pas al procedurii si sa le impartasiti in public impreuna cu experientele personale.

https://testimonials.keshefoundation.org/

Suntem aici sa invatam unii de la altii.

Toate drepturile asupra informatiilor prezentate sunt rezervate de catre inginerul nuclear M.T. Keshe prin Fundatia Keshe.


Categorii articol

Nano-materiale


Autori articol


Documente articol


Linkuri articol