Totul despre nano acoperire.

Autori: , Data articol: 2018-05-02


Animatie cu procesul de nano acoperire.Ce sunt nano materialele.Curs introductiv.Nano acoperirea si extinderea ei.

- prezentarea modului de realizarea a nano acoperirii conductorilor cuplati la Unitatea Magrav si a celorlalti din locuinta, prezentare realizata de Vivek si argumentata si explicata de D-ul Mehran Tavakoli KesheExplicarea crearii nano straturilor.

- prezentarea metodelor de creare a nano straturilor si exemplificarea vizuala folosind magneti, a distantierii atomilor acestor straturi, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe.

- fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr.30 din 2 Octombrie 2014Metodele de realizare a nano straturilor.

- prezentarea metodelor de realizare a nano straturilor si a eficientei fiecarei metode, precum si argumentele si explicatiile necesare stabilirii celei mai bune metode de realizare a acestora, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli KesheAprofundarea realizarii nano straturilor.

- prezentarea metodelor de realizare a nano acoperii diferitelor materiale folosind diferite medii, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe

- fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr.148 din 1 Decembrie 2016Structura nano straturilor.

- prezentarea studiului asupra structurii nano straturilor in cazul polarizarii acestora folosind curentul electric in cazul folosirii metodelor de nano acoperire cu caustic fierbinte si rece, studiu realizat si prezentat de D-ul Yang Cheng Liu si argumentat de D-ul Mehran Tavakoli KesheSecretul nano acoperirii perfecte.

Descrierea procedeului de acoperire nano perfecta a cuprului, realizata de catre D-ul KesheConfirmarea procesului de nano acoperire.

- prezentarea articolului de la Universitatea George Washington care confirma corectitudinea procesului de nano acoperire folosit in tehnologia plasmatica Keshe, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli KesheAcoperirea Nano.

Tutorial despre acoperirea materialelor cu straturi nano, facut de Armen de la Institutul Spatial Keshe din Italia.Nano materialele privite Material si Plasmatic

- prezentarea starii nano a materialelor din perspectiva materiala si plasmatica, prezentare realizata de Dr. Kostova Eliya si D-ul Mehran Tavakoli Keshe

- fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr.63 din 28 Mai 2015Cuprul in Stare Materiala, Nano si Gans.

- prezentarea detaliata a procesului crearii nano straturilor si a Gans-ului sau plasmei libere din sarma de cupru, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe

- fragmente din Blueprint-ul Nr.1 din 26 Octombrie 2015
Categorii articol

Nano-materiale


Autori articol


Documente articol


Linkuri articol