REACTOARE DINAMICE.

Autori: , Data articol: 2018-05-01


Unele din cele mai interesante aplicatii ale tehnologiei cu plasma Magnetica Gravitationala, sunt dezvoltate de sistemele dinamice cu sfere care radiaza si sporesc campurile plasmatice ale materialelor Gans din interior.
Sunt dezvoltate diverse modele cu sfere 1+1, 1+2, 1+3, care formeaza un sistem de propulsie a Navelor Spatiale cunoscut in limba engleza ca ,,Star Formation’’ in traducere ,,Formatie Stea’’.
Formatia Stea, Corpul Omenesc si Zborul

- prezentarea similitudinilor existente intre formatiunea stea si strctura corpului omenesc, in realizarea zborului in spatiul cosmic folosind principiile pozitionarii Magravs, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe


Reactoarele dinamice au o aplicabilitate cunoscuta si testata in domeniile de Sanatate, Alimentatie,Agricultura, Apicultura, Transport si Energie.
Pentru inceput va recomandam sa va jucati cu reactoare care se pot realiza simplu dintr-un cooler de calculator si o minge plina cu Gans + Amino acid, dar dupa o atenta studiere a protocoalelor de sanatate.
In functie de imaginatia si creativitatea voastra, acesta geometrie a reactoarelor dinamice se poate schimba, iar de asemenea sferele isi pot schimba compozitia prin folosirea conceptului de ,,bila in bila’’,unde fiecare sfera poate fi actionata individual de un motoras.
In functie de scopul in care se utilizate, se recomanda folosirea sferelor de 5 cm diametru din urmatoarele materiale: cupru nano, zinc nano, sticla de buna calitate, ceramica sau poliamida.
Tehnolologia cu plasma Magnetica Gravitationala care ne este predata de catre inginerul nuclear M.T. Keshe ne aduce noi perspective usor de inteles si aplicat pentru cei interesati de explorarea spatiului cu ajutorul sistemelor de propulsie ale ,,Formatiilor Stea’’ care sunt prezente in Magnetically Originated Joint Habitation and Nutrition (MOZHAN), in traducere Habitat Magnetic Comun de Nutritie (Mozan).
Aceste reactoare Magravs utilizeaza proprietatile si toate aspectele din plasma pentru a crea miscare, de ridicare si de energie fara a distruge caracteristica problemelor, iar sistemul functioneaza in si prin campul magnetic si campul gravitational al mediului. Aceste sisteme ale reactorului sunt dezvoltate pentru a functiona in acelasi fel in care interactiunea particulelor fundamentale initiale conduce la crearea Magravs pentru miscarea materiilor prin principiul pozitionarii Magravs din univers.
Evolutia reactoarelor plasmatice.

- prezentarea evolutiei reactoarelor plasmatice, de la cele semisferice cu gaz pana la Unitatea Magrav actuala, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe. - fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr.140 din 6 Octombrie 2016
Va uram mult succes si va recomandam sa realizati poze la fiecare pas al procedurii si sa le impartasiti in public impreuna cu experientele personale.


https://testimonials.keshefoundation.org/

Suntem aici sa invatam unii de la altii.

Toate drepturile asupra informatiilor prezentate sunt rezervate de catre inginerul nuclear M.T. Keshe prin Fundatia Keshe.


Categorii articol

Reactoare Dinamice


Autori articol


Documente articol


Linkuri articol