Terapie Stargate

Autori: , Data articol: 2018-05-01


Existenta in aceasta realitate se bazeaza pe cele cinci simturi, intr-un context tridimensional. Suntem mult mai mult decat acest lucru, si suntem pur si simplu fiinte spirituale care au o experienta umana. Nu suntem un corp care contine un suflet, suntem sufletele noastre.

Existența multi-dimensionala este natura noastra inerenta si tehnicile de meditatie catre porti de stele (Stargate) va ajuta sa atingeti vibratii inalte. Aceste tehnici sunt destinate pentru scurta calea spre Iluminare. Mai degraba decat a petrece o viata intreaga cautand raspunsuri la toate întrebarile dvs., pur și simplu utilizati aceste tehnici pentru rezultate imediate.

Toate marile religii și filozofii ale timpului nostru folosesc aceleași cunostinte; acestea sunt doar interpretate, explicand, și utilizarea acesteia în termeni diferiti. Luati cuvantul nostru, ca o noua experienta pentru voi si apoi trageti propriile concluzii. Utilizati meditatia cu dispozitivele Q pentru vindecare, iluminare, re-descoperire spirituala , ascensiune planetara, relaxare, sau pur și simplu pentru distractie! Aceste cunostinte sunt menite sa fie impartasite; astfel incat sa foloseasca, sa fie invatate, si sa creasca alte filozofii de viata.
Dispozitivele Q aduc beneficii pe toate planurile.In urma activarii si conectarii care se realizeaza la nivel individual prin bune practici meditative, fiecare persoana se poate conecta cu Sinele Superior, adica devii una cu Sufletul tau. In timpul meditatiei fiecare persoana isi poate regla sanatatea dar de asemenea poate cere Sinelui Superior imbunatatirea programelor din acest plan, conform Planului Divin, prin campurile de plasma biofotonice care sunt captate si circula prin dispozitivul Q. Printr-o buna practica meditativa si sustinuta vizual in fiecare zi, rezultatele incep imediat sa apara pe toate planurile, daca nu ai asteptari.

In timpul meditatiei va este permis sa intelegeti planurile superioare si sa va deschideti constiinta pentru a comunica cu entitatile de lumina care va sunt mereu alaturi si va ofera ajutorul.

Procedura de lucru:

Pasul 1. Pozitia de activare, departati degetele palmelor, respirati si inspirati linistit.

Pasul 2. Comunicati algoritmul de la secventa de activare. Asteptati ca dispozitivul Q sa se conecteze cu voi.

Pasul 3. Comunicati terapia cu voce tare sau in gand.

Pasul 4. Pastrati vizualizarea pe tot procesul meditativ.
A fost simplu ?


Categorii articol

Terapie Stargate


Autori articol


Documente articol


Linkuri articol