Structura

Autori: , Data articol: 2018-05-01


In functie de modelul ales structura reprezinta partea compacta a dispozitivului Q.
De obicei se folosesc structuri din casolete de plastic, iar daca ai putina creativitate poti sa te joci cu o forma de Merkaba, Cub, Sfera etc.
Cutia de protectie.
Este important sa cunosti ca dupa terminarea legaturilor, toata structura o sa se nano acopere ( se introduce in solutia nano) si iti recomandam sa te gandesti ca tot dispozitivul dupa activare sa il introduci intr-o cutie de protectie pentru ca dispozitivul Q sa ramana in starea initiala in care a fost conditionat.
Recomandam folosirea cutiilor de protectie de tip cub, sfera sau piramida.
Cutia de protectie o sa sa aibe aplicate ,,picioare’’ de sustinere de minim 5 cm, deoarece campul Plasmatic/biofotonic al dispozivului sa acopere cu fluxul energetic toata structura.Aplicare dispozivului Q direct pe capacitori, afecteaza la nivel subtil dezvoltarea energiei biofotonice.
Materialele pe care le recomandam pentru structura si cutie protectie sunt din: lemn (materie organica) , plastic, cupru, aluminiu, ceramica, lut, piatra si sticla.
Important !!!
Dispozitivul Q. se poate nano acoperii (introduce in nano solutie) daca este expus ,,gol’’ fara cutie de protectii, cel putin odata la 3 luni. Recomandam amplasarea dispozitivului Q in carcase inchise complet si montarea de pietre semipretioase in jurul carcasei.

Mult succes.


Categorii articol

Structura


Autori articol


Documente articol


Linkuri articol