MISIUNE

Autori: , Data articol: 2018-05-01


Istoric:
Infiintarea in 4 februarie 2016 a grupului de studii Bucuresti (MGQ) si startul campaniilor de informare cu privire la descoperirea unei noi stari a materiei - Plasma.

Prezentarea primei platforme educationale web

www.MGQ.com

Prezentarea in luna iulie si septembrie in direct la postul de televiziune 6TV, a cunoasterii acumulate din acel moment.

Infiintarea in vara anului 2016 a primului laborator al grupului, in Bucuresti.

Realizarea a 28 de ateliere publice educationale teoretice si practice in mai multe judete din Romania, unde au fost prezentate inovatiile grupului de studii din nano tehnologiile studiate.
In 4 februarie 2017 in urma parcursului public si a colaborarilor realizate la nivel national, grupul de studii Bucuresti a fost redenumit ca grupul de studii Plasma Romania prin evenimentul de lansare a platformei educationale web www.PlasmaRomania.ro.
In perioada de toamna - iarna activitatea de educatie si cercetare a grupului de studii s-a dezvoltat in Facultatea de Horticultura din Bucuresti.

Prezentarea in luna iunie in direct la postul de televiziune 6TV, a cunoasterii acumulate din acel moment.

Campania de informare a inregistrat 28 de evenimente publice educationale teoretice si practice, in cadrul universitatilor si in cadrul festivalurilor cu deschidere stiintifico-spirituala in mai multe judete din Romania si crearea unui pod stiintifico-spiritual cu Fundatia Keshe Bulgaria.
Infiintarea in anul 2018 a Asociatiei Stiintifice Plasma Romania.

Campania de informare continua si pana in luna iunie au fost realizate 11 evenimente publice educationale teoretice si practice in mai multe judete din Romania.

In 4 mai 2018 este lansata A.S.P.R. si noua platforma educationala web in Bulgaria cu ocazia evenimentului educational teoretic si practic din orasul Varna.

In cadrul A.S.P.R. sunt acreditati doi cercetatori activi de catre Institutul Spatial al Fundatiei Keshe.MISIUNE

Asociatia Stiintifica Plasma Romania (A.S.P.R.) are misiunea de a realiza proiecte educationale, activitati stiintifice in sistemul de cercetare-dezvoltare-inovare tehnologica a noilor stiinte, rezultate din cercetarea noilor stari alte materiei descoperite care au dus la diversificarea proprietatilor in domeniul stiintei plasmatice.

Cateva din obiectivele A.S.P.R.:


- Promovarea, popularizarea, cercetarea noilor stiinte ale materiei descoperite, precum si a tehnologiilor si aplicatiilor derivate din aceste stiinte in domeniile: sanatate, alimentatie, agricultura, apicultura, mediu inconjurator, energie, transport, nanotehnolgie, materiale, design, aplicatii spatiale.

- Sustine comunitatile din Romania si din alte tari cu donatii in materiale de studiu realizate de membrii A.S.P.R.

- Dezvolta centre stiintifice si laboratoare de cercetare-dezvoltare pentru educarea membrilor comunitatilor din Romania.
- Dezvolta programul master Academia Spatiala Plasma Romania.
- Dezvolta programe educationale pentru pregatirea membrilor comunitatilor locale in explorarea spatiului cosmic.

- Promoveaza numeroase entitati istorico-geografice din Romania pentru recunoasterea valorilor culturale romanesti si universale.

- Sustine programele de doctorat si post-doctorat in domeniile prioritare, infrastructurii de cercetare, performanta si concentrare organizationala, un mecanism de concentrare strategica.

- Promovarea productiei si consumului durabil prin adoptarea si implementarea metodelor eco-inovative, in particular eficientizarea consumului de resurse si productie curata, in toate sectoarele economice.

- Contributie generala la cresterea gradului de constientizare a problemelor si propunerea de solutii inovative pentru imbunatatirea conditiilor de calitate a vietii.

Presedinte Onorific:
- profesor universitar doctor Traian Dinorel Stanciulescu.


Presendinte Onorific:
- Barbu Constantin, cercetator - coordonator in cadrul grupului de studii Plasma Romania si student la Institutul Spatial al Fundatiei Keshe.


Categorii articol

Misiune


Autori articol


Documente articol


Linkuri articol